Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Вторник
16.04.2024
19:10
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2010 » Апрель » 01


У зв’язку  із підвищенням пасажиропотоком  на великодні свята, Південно-Західна залізниця нагадує подорожуючим, що окрім звичайних залів очікування на станції Київ –Пасажирський, ви маєте можливість скористатися Сервісним центром, який розташований у лівому крилі Центрального вокзалу.
У Сервісному центрі працюють зали підвищеного комфорту, обладнані м’якими та зручними диванами. Тут можна комфортно відпочити, очікуючи пасажирський поїзд, скористатися душовими кабінками, переглянути телевізійні програми або відеофільми. У квитковій касі Сервісного центру Ви можете придбати проїзний документ, а  також замовити послуги носія, виклик таксі та оформити зберігання ручної поклажі чи  перенесення її до камери схову. Тут є також банкетний та конференц-зали і бар.
Сервісний центр готовий прийняти пасажирів цілодобово. Південно-Західна залізниця бажає приємних та комфортних подорожей столичною магіс ... Читать дальше »
Дата: 01.04.2010



Починаючи з п'ятниці, 30 квітня по суботу, 01 травня в місті Вольштин пройде Парад паровозів. У перший день параду з 8.00 буде можливість з провідником відвідати показ спорядження (заправка водою, завантаження вугілля, очищення печі, змазування мастилом рухомих частин) паровозів, проїзд дрезиною по території паровозного парку, а у вечорі неповторне видовище «Світло, звук та пара».
У суботу, подібно як в минулі роки, що хвилини будуть прибувати з різних сторін потяги які ведуть паровози. Заплановані також подорожі ретропотягами з Вольштина. Всі прибулі до Вольштина паровози візьмуть участь у Параді Паровозів, а до моменту самого параду будуть споряджатися на території паровозного парку. Всі відвідувачі зможуть оглянути кожний локомотив зблизька та зазирнути до будки машиністи. Окрім цього в приміщені музею будуть проводитися мультимедійні презентації Паровозного парку Вольштин з 1920 року.

Дата: 01.04.2010



Зустрітися око в око з зубром? У рамках програми «Відкриваємо великопольські замки та палаци» хочемо представити Осередок Лісової Культури при Замку в Голухові.
Замок побудований у стилі французького ренесансу. Це заслуга Ізабели з Чарториських Дзялинської, яка у 70-тих роках XIX століття започаткувала реновацію замку. Відбудова цього замку стала пасією її життя. До робіт були запрошені французькі консерватори. По усій Європі шукали оригінальний декор. Окрім цього вона створила тут музей для своїх колекцій, які зберігалися в Парижі, а довкола замку було закладено найбільший у Великопольщі ландшафтний парк. Результат вражає.
Більшість туристів, але передусім наймолодших, найбільш зацікавить те, що криється неподалік замку. У сусідньому лісі живе стадо зубрів! Також можна побачити оленів, польських низькорослих коней та диких кабанів. Тварин можна відвідувати безкоштовно. На це варто виділити декілька годин, бо звірі ... Читать дальше »
Дата: 01.04.2010



Замок у Голюб-Добжині славиться своїм Великим Лицарським Турніром не тільки у Польщі, а й за кордоном. Десятки тисяч людей щорічно збираються на ці змагання лицарських загонів, братств і ремісників зі всієї Європи.
Щороку вечірка поділена на дві частини: 1-го травня проходить Лицарська Маївка, а 2-го і 3-го травня Змагання Вершників.
У змагання вершників: стрибках через перешкоди, покази об'їжджання коней, поїздки бричками; на лицарському турнірі: покази лицарських боїв, середньовічні ігри й конкурси, битва за замок. Замок відкритий для відвідувачів з 9.00 до 20.00. Участь у маївці безкоштовна.
Дата: 01.04.2010



Відчути себе лицарем у Польщі , де у багатьох пам'ятках збереглося Середньовіччя, можна, наприклад, узявши участь у лицарському турнірі. Велична пленерна вечірка відбудеться 1-3 травня у Замку Клічкув (Дольношльонське воєводство). У програмі Лицарської Маївки передбачено багато різних розваг: Єврорегіональні Змагання Вершників у стрибках через перешкоди; Лицарський турнір, середньовічні ігри й веселощі, Grillparty та інше. Разом з лицарями можна перенестись у давні віки: побачити поєдинки на списах та сокирах, змагання арбалетників, а ввечері посидіти з разом з лицарями біля вогнища та навчитися танцювати придворні танці. Минулого року в такій маївці взяло участь понад 15 тис. глядачів. Вхід на Маївку безкоштовний.

Дата: 01.04.2010



Мешканці Кракова та туристи, як і щороку, зможуть відвідати Великодній ярмарок, що проходить на Головному Ринку міста. Ярмарок розпочався 26 березня та триватиме до 5 квітня.
У ці дні на Головному Ринку будуть виставлені кольорові крами. Можна пооглядати та придбати все, що стосується Великодніх свят - плетені кошики, писанки, регіональні вироби, рукоділля, вироби з дерева та порцеляни.

Дата: 01.04.2010

Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0