Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Пятница
19.04.2024
13:40
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2010 » Февраль » 18


Незаперечною перевагою Цехоцінка є його натуральні лікувальні багатства. Великі поклади термальних соляних розчинів, сполук вапняку, магнію, заліза, йоду, брому, та інших мікроелементів, корисний клімат, споруди для добування соляних розчинів, місця для пиття мінеральних вод прославили місто в Польщі та у світі. Цехоцінек знаний не тільки оздоровницями, а також як місцевість з унікальними у всій Європі історичними комплексами, такими як Варильня солі, Президентський дворик, Польова православна церква XIX сторіччя.
Лікування в Цехоцінку зосереджується здебільшого на хворобах кровоносної, дихальної систем, ортопедичних, ревматичних проблемах, недугах нервової системи та жіночих хворобах. У Цехацінку 16 санаторіїв і спеціалізованих лікарень та 6 оздоровчих осередків.
Дата: 18.02.2010



Натуральна медицина служить людині століттями, а в XXI столітті переживає власний ренесанс. Старі, перевірені рецепти на основі меду та лікувальних трав - це підвалини терапії, яка застосовується в Осередку апітерапії в Палаці у Вітославю.
Поєднання меду, бджолиного пилку чи прополісу з рослинними настоянками дає можливість створювати незамінні ліки на хвороби кровоносної, нервової, м'язової та дихальної системи. Насамперед їх рекомендують хворим на простуду та грип. Процедури підходять кожному, незалежно від віку.
Перебування в Вітославю доповнить оригінальне меню, в якому є й суп із кропиви, смаковитий кролик в меду, а на десерт - кава, солоджена медом. Осередок варто відвідати і через його мальовниче місцерозташування. XIX-вічний палац розкинувся над озером, на території розлогого парку з багатьма стежинами здоров'я.
Дата: 18.02.2010



Найпопулярніша піша вулиця Польщі незабаром матиме нове обличчя. На Закопянських Крупувках з'являться нові будівлі, які будуть локалізуватися по цілій довжині вулиці.
Таке рішення ухвалила Комісія містобудування та архітектури міста Закопане. Нововведення, поміж іншого, стосуватимуться перебудови готелю «Громада», «Морського Ока», будівництва торгівельної галереї чи готелю на площі перед готелем «Літвор». Крупувки щільно забудують та впорядкують, висоту будівель вирівняють. Всі заплановані інвестиції будуть проведені за рахунок інвесторів-підприємців, які дуже зацікавлені відкриттям бізнесу на Крупувках, де прогулюється фактично кожен, хто відвідує Закопане.
Дата: 18.02.2010



Поміж 21 лютим та 1 березнем (ймовірний період народження Фредеріка Шопена) у Познані пройде Фестиваль, який буде значною подією у святкуванні Року Шопена. Мешканцям міста та його гостям пропонується 9 надзвичайних вечорів, 9 поглядів на творця і його творіння, 9 неповторних мистецьких заходів. У цьому: класика, джаз, поп, театр та... кабаре.
Шопен, якого ще не було! Тільки у Познанській філармонії!

Як відомо, 2010 рік оголошено Міжнародним роком Шопена. У Польщі з нагоди в 200-річчя з дня народження знаменитого земляка протягом року проходитимуть різноманітні мистецькі акції, пов'язані з іменем Шопена.
Дата: 18.02.2010

Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 3
    Гостей: 3
    Пользователей: 0