Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Среда
24.04.2024
14:11
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2015 » Октябрь » 7 » 37-Й UKRAINIAN FASHION WEEK
11:04
37-Й UKRAINIAN FASHION WEEK


14–20 жовтня 2015  

72 дизайнери, 54 покази, 10 презентацій, 19 локацій, понад 200 акредитованих ЗМІ та близько 20 000 запрошених гостей за 7 днів.

Новий сезон – це наступний крок для інноваційних рішень та проектів, які дають можливість представити українських дизайнерів по-новому, у нових локаціях, нових форматах та нових країнах.

Сезон UFW SS16 в Україні – це мультимедійне наповнення, технологічні впровадження, мультидисциплінарні рішення та несподівані колаборації..., які оживуть вперше на двох поверхах Мистецького Арсеналу.

На основній локації Ukrainian Fashion Week ми побачимо результати другого етапу співпраці у рамках Програми Fashion DNA. У вересні Британська Рада в Україні та Ukrainian Fashion Week започаткували Fashion DNA – нову програму в галузі моди, спрямовану на пошук та підтримку молодих українських фешн-талантів.

1 та 2 жовтня на локації Fedoriv Hub відбуватиметься екcклюзивний workshop з брендинґу від Foxall Studio. Foxall Studio – це унікальна студія, заснована братами Ендрю та Іаном Фоксолами у 2006 році з метою об`єднати свій досвід і бачення мистецтва, моди та інновацій. Як багатопрофільна студія, Foxall Studio працює над бренд-візуалізацією, починаючи від створення бренду до його арт-кураторства. Foxall співпрацює з передовими дизайнерами, розробниками, фотографами та художниками для створення робіт, які кидають виклик парадигмі створення бренду.

Як результат – найкращі учасники семінару, серед яких дизайнери, фотографи та ілюстратори, представлять свої проекти у рамках Ukrainian Fashion Week та отримають унікальну можливість стати учасниками бізнес-тренінгу під час London Fashion Week, а один із переможців представить власну колекцію на платформі Next in Line у рамках International Fashion Showcase 2016 під час London Fashion Week. Така унікальна можливість – результат постійної уваги, яку приділяє молодим дизайнерам UFW.

Цього сезону у проекті New Generation Day, що став яскравою традицією Ukrainian Fashion Week, візьмуть участь 19 молодих дизайнерських брендів. Традиційні та абсолютно нові проекти і формати складають більш ніж насичену Програму Ukrainian Fashion Week – стежити за подіями в режимі online цього сезону зможе кожен. Потрібно лише скачати на свої девайси Ukrainian Fashion Week Guide, який був розроблений у партнерстві з порталом Tochka.net. Цей спеціальний додаток містить актуальний розклад показів і презентацій, карту подій для зручності пересування на локації та інформацію про всіх дизайнерів-учасників Ukrainian Fashion Week.

Партнер проекту New Generation Day - Pepsi. Власне філософія Pepsi жити тут і зараз, насолоджуючись життям.

ВИТОКИ
Цього сезону в рамках Ukrainian Fashion Week разом із «Новим каналом» вдруге буде презентовано проект ВИТОКИ. На другому поверсі Мистецького Арсеналу організатори створять інтерактивну експозицію, у рамках якої відбуватимуться покази, освітні програми та перформанси. Проект буде присвячний традиційній матеріальній культурі українців від витоків до сьогодення. Окрім традиційного вбрання в експозиції також будуть представлені прикраси, музичні інструменти, меблі, раритетні фотографії з приватних зібрань українських колекціонерів у симбіозі з роботами сучасних українських художників та предметних дизайнерів, які, переосмислюючи українські традиції й матеріали, створюють концептуальні роботи. Експозиція проекту буде побудована на взаємодоповненні й контрасті сучасних арт-об'єктів і предметів дизайну та традиційних українських старожитностей.

Останній день проекту збере близько 300 гостей на масштабному fashion-show, в якому візьмуть участь 2 дизайнерські бренди, що працюють в етно-стилі, а також колекція старовинного одягу, презентована Центром історії вбрання під керівництвом Марічки Квітки. Додатковою складовою успіху ВИТОКІВ стане робота на подіумі учасниць рейтингового телевізійного проекту Нового каналу «Супермодель по-українськи».

Куратори проекту: галерист та арт-менеджер Марина Щербенко, фольклорист та етнограф Марія Квітка. Партнер проекту – ЦУМ Київ.

Медіапідтримку проекту ВИТОКИ здійснюватимуть радіо «Вести» та газета «День».

23-59.com.ua
У перший день на Ukrainian Fashion Week відбудеться презентація авторського проекту бізнес-леді, володарки премії «Натхнення» за версією Best Fashion Awards 2015 Єлизавети Юрушевої – 23-59.com.ua.

HOMME Space by Macallan
Чоловіча мода продовжує перебувати у фокусі Ukrainian Fashion Week. Цього сезону своє продовження у Мистецькому Асеналі матиме проект HOMME space by Macallan. Проект об'єднає представників найкращих українських майстерень, що створюють чоловічі костюми за стандартами Savile Row Bespoke Association, GB. Секрети ідеального чоловічого костюма розкриють бренди Indposhiv, anna bublik. А колекцію взуття для чоловіків представить український бренд Сircul. У межах fashion-простору будуть представлені не лише готові вироби, а й речі на стадії пошиття, що дають змогу краще пізнати «кухню» створення чоловічого костюма.

Спеціальний арт-об‘єкт – панно у техніці колажу – презентуватиме у просторі відома українська фешн-ілюстраторка Дар’я Кривохижа. Куратором проекту цього сезону виступила досвідчена fashion-продюсер Надя Пожарська.

12x12x12
Laboratory of Industrial Design  - «llil»

Глобальна ідея проекту – співіснування та взаємодія людини та предметного дизайну.

Автори проекту запропонували спробувати зрозуміти, хто ми, як спілкуємося одне з одним, як взаємодіємо з предметами, що нас оточують, і врешті-решт, як ці предмети впливають на нас. Об’єктом уваги проекту 12х12х12 став режисерський стілець – Director's Chair.

«llil Design» переосмислив каркас режисерського стільця. І запропонував відомим українським дизайнерам одягу зробити те ж саме, поєднавши в проекті моду та предметний дизайн.

Використовуючи сучасні естетичні засоби та матеріали, «llil Design» разом із дизайнерами змінив стереотипне уявлення про відомий всім предмет. Саша Каневський, Антон Белінський, Маша Рева, Юлія Паскаль, Іван Фролов, Ксенія Шнайдер, Світлана Бевза, Діна Линник, Даша Лагенберг та Яся Хоменко створили крісла, які дають змогу зосередитись на відчуттях, що виникають, коли ти користуєшся цим дизайнерським об’єктом.

Особливе місце у цій колекції, презентованій на Ukrainian Fashion Week, займатиме крісло FREEDOM, створене «llil Design» і представлене у рамках благодійної складової проекту. Кошти з продажу режисерського крісла  FREEDOM підуть на підтримку режисера Олега Сенцова.

ALL ABOUT FOOTWEAR за підтримки INTERTOP
Взуття – це невід'ємна та важлива частина кожного образу. Взуття – це величезний бізнес-ресурс, що приносить чи не найбільші дивіденди у світі fashion. Вперше на Ukrainian Fashion Week буде презентовано проект, що приверне увагу до авторських колекцій взуття, новітніх технологій виробництва, рітейлу. Проект об’єднає два формати – шоу-рум дизайнерів колекцій взуття та круглий стіл учасників та гостей проекту.

У шоу-румі протягом п’яти днів свої колекції презентуватимуть відомі українські дизайнери: Снєжана Нех, Ірина Литвінська, бренд L.A.P.T.I. з капсульною колекцією Ірини Мусатової та відомий представник грузинської школи дизайну – Анука Кебуріа.

16 жовтня о 15:00 круглий стіл проекту «All about footwear» об’єднає у творчій дискусії дизайнерів, майстрів пошиття взуття та великих виробників. Особливу увагу під час круглого столу буде приділено інноваційним технологіям в галузі, про які розкажуть представники всесвітньо відомої данської компанії ЕССО, що спеціально запрошені для участі у цьому проекті.

Модератором дискусії стане маркетинґ-директор INTERTOP Валерія Толочина.

Куратором проекту виступила мережа магазинів INTERTOP. Саме ця компанія першою розпочала  співпрацю з українськими дизайнерами, залучивши їх до створення ексклюзивних ліній взуття та аксесуарів, які можна було придбати за демократичною ціною в одній із найбільших мереж магазинів в Україні.

У межах заходів Ukrainian Fashion Week буде презентовано низку арт і фешн-проектів та лекційну програму, спікери якої будуть представлені додатково на fashionweek.ua.

| Теги: Дизайнер, мода, шоу, Ukrainian Fashion Week, киев, одежда | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0