Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Пятница
19.04.2024
13:03
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2010 » Март » 24 » Дитячий одяг для плавання під брендами Дениса Силантьєва та Яни Клочкової!
22:13
Дитячий одяг для плавання під брендами Дениса Силантьєва та Яни Клочкової!

24 березня у приміщенні інформаційної агенції УНІАН легендарні українські плавці Денис Силантьєв та Яна Клочкова вперше в Україні презентували моделі дитячого купального одягу під власними брендами. Маленькі моделі гордо продефілювали в формі національних кольорів, яка б гідно виглядала і на справжніх олімпійських перегонах. Креативним реалізатором ідей Дениса і Яни виступила відомий дизайнер одягу Голда Виноградська.
Денис та Яна очолюють Фонд підтримки молодіжного і олімпійського плавання, який націлений на популяризацію плавання в Україні та відбудову спортивної інфраструктури.

Денис Силантьєв — Президент Фонду підтримки молодіжного і олімпійського плавання, чемпіон світу та Європи, чотириразовий володар Кубку світу з плавання, срібний призер Олімпійських ігор:

«Наразі ми готуємо до реалізації благодійні проекти із навчання дітей-сиріт плаванню в Києві та Запоріжжі. Разом з тим, ми не очікували, що однією з головних проблем які стануть на заваді відвідуванню дітьми безкоштовних занять з плавання виявиться брак одягу! Виявилося, що це проблема справді актуальна, а вибір якісного дитячого одягу для плавання у нашій країні досить обмежений. Тому ми вирішили, що створення власного одягу для плавання стане не тільки приємним подарунком для дітей з соціально-незахищених сімей, а й бажаним атрибутом успіхів у плаванні для всіх дітей та батьків».

Яна Клочкова — віце-президент Фонду підтримки молодіжного і олімпійського плавання, 4-разова олімпійська чемпіонка, багаторазова чемпіонка світу і Європи з плавання;

«Ми не хотіли робити «нудні» моделі. Ми намагалися створити одяг, в якому діти почуватимуться чемпіонами. Адже бути спортивним сьогодні — модно, а вміння плавати, я вважаю, є важливішим за знання комп’ютера».

Голда Виноградська — дизайнер одягу, директор компанії «Golda Fashion»:

«Створюючи дитячий одяг для плавання ми розуміли, що він має бути зручний, якісний та яскравий. Денису та Яні хотілося, щоб його легко було впізнати, щоб він нагадував про перемоги спортсменів і надихав дітей у навчанні плаванню. Ми провели велику підготовчу роботу і зійшлися на думці, що перші моделі мають бути спортивними, і нагадувати форму в якій Яна та Денис перемагали на Олімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи. Ми розробили різні моделі, а тому придбати одяг від легендарних спортсменів зможуть усі бажаючі незалежно від матеріального статку».

Інна Силантьєва — директор Соціальних програм Фонду підтримки молодіжного і олімпійського плавання, дружина Дениса Силантьєва:

«Всі бажаючі скоро зможуть придбати одяг від Дениса Силантьєва та Яни Клочкової для своїх дітей. Ми досягли попередніх домовленостей по організації продажу і запрошуємо інші торгівельні мережі до співпраці.

Перша ж партія купальників і плавок буде подарована дітям-сиротам, що отримають безкоштовні заняття з плавання в Києві у басейні Спартак. Такий подарунок став можливий завдяки зусиллям голови громадського об’єднання «Новий Київ» Зоряна Шкіряка, який відгукнувся на наше звернення і закупив перші 100 одиниць одягу для дітей-сиріт».

Зорян Шкіряк — голова громадського об’єднання «Новий Київ»:

 «Я вдячний Денису і Яні за запрошення стати партнером у цьому проекті. Впевнений, що наші видатні спортсмени своїм прикладом і авторитетом можуть багато чому навчити дітей. Не лише вмінню плавати, але й прагненню до перемоги, наполегливості, дисципліні. Я хотів би, щоб нова форма для плавання не тільки нагадувала дітям про досягнення наших спортсменів, але й спонукала до власних досягнень, до усвідомлення того, що проявивши наполегливість вони зможуть досягти всього, чого забажають».

| Теги: плавание, Денис Силантьев, Яна Клочкова | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0