Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Четверг
18.04.2024
10:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2018 » Декабрь » 10 » ІНДІЯ - ГЛОБАЛЬНА СИЛА У ФАРМАЦЕВТИЦІ
22:23
ІНДІЯ - ГЛОБАЛЬНА СИЛА У ФАРМАЦЕВТИЦІ

30 листопада 2018 року y Києві відбувся 2-й щорічний бізнес-семінар на тему: «Індія - глобальна сила у фармацевтиці – Надійний партнер України». Організаторами заходу виступили Посольство Індії в Україні, Асоціація індійських фармацевтичних виробників (IPMA) та Рада сприяння експорту фармацевтичних препаратів Індії (PHARMEXCIL).

Мета заходу – висвітлити можливості та потенціал комерційної співпраці між Індією та Україною у фармацевтичній галузі.

Захід розпочався з виступу Надзвичайного і Повноважного Посла Індії в Україні пана Партха Сатпатхі, який наголосив, що розвиток фармацевтичної галузі в Індії має довгу історію і становить велику частку у світовому розрізі. Так, на сьогодні Індія займає 10% світового ринку ліків з обсягом $110 мільярдів. Обіг ліків вироблених в Індії за доступними цінами, що отримали всесвітнє визнання, становить $30 мільярдів (50% внутрішній ринок і 50% експорт).

Якщо говорити про масштабність виробничих потужностей фармацевтичної сфери Індії, то кількість зареєстрованих підприємств становить 10 500. Їх діяльність сертифікована за найвищими світовими стандартами виробництва та якості фармацевтичної продукції: WHO-GMP, EDQM, US-FDA, MHRA та ін. Та на цьому Індія зупинятись не збирається, адже має амбітні плани на майбутнє. Так, в стратегії країни на 2020 рік - вивести країну в ТОП-5 найбільших фармацевтичних інноваційних центрів та перетворити на одну зі світових центрів фармацевтичних досліджень з повним циклом виробничих лікарських препаратів.

Наразі Індія виготовляє ліки всіх терапевтичних категорій: протиінфекційні, ліки для лікування серцево-судинних захворювань, протиракові, для лікування ВІЛ, гінекології, неврології, дерматології, для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, респіраторних захворювань, анальгетики, ліки для лікування діабету, вітаміни/ мінерали/ харчові добавки, тощо. Фармацевтичну продукцію експортує у більш, ніж 200 країн світу. Основними ринками збуту є США, Росія, Німеччина, Австрія, Великобританія.

Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні пан Партха Сатпатхі розказав, що на сьогодні Індія є третім за величиною експортером фармацевтичної продукції в Україну після Німеччини та Франції, індійські фармацевтичні компанії поставляють препарати високої якості та за дуже вигідною ціною.

Пан Кіні Рагхувеер, виконавчий директор Ради сприяння експорту фармацевтичних препаратів Індії (PHARMEXCIL) зазначив, що у 2017-2018 роках загальна сума індійського експорту до України становила $95,96 млн., з яких $87,06 млн. – рецептурні препарати, $3,44 млн. – нефасовані ліки, $2,77 млн. – хірургічні препарати та $2,69 млн. – аюрведичні та препарати рослинного походження. «Перспективними напрямками двосторонньої співпраці між Україною та Індією в фармацевтичній галузі є спільні підприємства з виробництва біологічно активних добавок, рослинних та аюрведичних препаратів, співпраця в сферах ферментації, потокової хімії та «Зеленої хімії», можливість отримання швидкого схвалення реєстрації препаратів, а також визнання з боку МОЗ України індійських фармацевтичних стандартів», - додав він.

Асоціація індійських фармацевтичних виробників (IPMA), на чолі з президентом Асоціації д-ром Меноном та всіма членами Асоціації – представниками провідних індійських фармацевтичних виробників в Україні, у цьому році спільно з Радою сприяння експорту фармацевтичних препаратів Індії (PHARMEXCIL), яка була представлена делегатами-представниками 23 індійських фармацевтичних та аюрведичних компаній, на найвищому рівні провели захід, забезпечивши виступи повноважних спікерів та змістовні презентації.

Загалом у заході взяло участь понад 200 почесних гостей, у тому числі: представники Державного Експертного Центру МОЗ України, Українського фармацевтичного інституту якості, видавничого дому «МОРІОН», KPMG в Україні, Всеукраїнської мережі ЛЖВ та представники найбільших українських дистриб'юторів та ін. шановні гості.

Buyer Seller Meet: майданчик для налагодження партнерства між індійськими та українськими фармкомпаніями

В кінці листопада 2018 року в Києві відбувся Buyer Seller Meet  – захід для налагодження партнерства та співробітництва між українськими фармацевтичними компаніями та індійськими компаніями, організований Радою зі сприяння експорту фармацевтичних препаратів Індії (PHARMEXCIL), Асоціацією індійських фармацевтичних виробників (IPMA), Українською Асоціацією Аюрведа – Йога та за підтримки Посольства Індії в Україні.

До складу бізнес-делегації Ради сприяння експорту фармацевтичних препаратів Індії, створеною Міністерством торгівлі та промисловості Уряду Індії, ввійшло 23 індійські компанії, що працюють в сфері фармацевтичних препаратів, лікарських засобів природного походження, аюрведичних і лікарських рослинних препаратів.

Протягом 2014-2018 років Рада (PHARMEXCIL) взяла участь у більше ніж 96 заходах по всьому світу, а це 123 країни, з метою створення бізнес-можливостей для її членів – 3506 компаній-учасників.

 

 

| Теги: семинар, сотрудничество, ИНДИЯ, лекарства, Фармацевтика | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Декабрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0