Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Вторник
23.04.2024
09:33
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2017 » Октябрь » 13 » КИЇВ АКТИВНО РОЗВИВАТИМЕ ПОДІЄВИЙ ТА ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ
11:17
КИЇВ АКТИВНО РОЗВИВАТИМЕ ПОДІЄВИЙ ТА ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ

У Києві відбувся семінар на тему “Розвиток подієвого та ділового туризму «Kyiv nice for MICE»”, до участі у якому були запрошені авторитетні експерти з Великобританії, Естонії, Нідерландів та України. З доповіддю про європейські тенденції у розвитку ділового туризму виступив регіональний директор по Європі Міжнародного конвеншн та конгрес-бюро (ICCA) Девід Бодор. 

За його словами, напрямок ділового туризму у Європі дуже активно розвивається і займає лідируючі позиції у сфері гостиноості. “Не треба забувати, що за рівнем прибутковості діловий туризм впевнено займає перше місце”, - зазначив експерт. Київ, як столиця України, має всі можливості для збільшення кількості ділових заходів, а отже і бізнес-туристів. Для цього потрібно активніше працювати з міжнародними компаніями та промотувати насамперед у Європі переваги Києва як центру ділового туризму. 

“Однією зі стратегій розвитку туризму у Києві, яка вже реалізовується,  є розвиток подієвого та ділового туризму і ми на цим напрямкам будемо приділяти особливу увагу і все більше їх підтримувати”, - зазначив начальник управління туризму Київської міськдержадміністрації Антон Тараненко. За його словами, вдале проведення фіналу конкурсу “Євробачення”, а також низка міжнародних конференцій, проведених у Києві, свідчать про величезний потенціал столиці у проведенні міжнародних ділових та подієвих заходів. Київське конвеншн-бюро об”єднує як компанії, які проводять ділові та івент-заходи, так і майданчики, де ці заходи проводяться – готелі та виставкові центри. Це дає можливість об”єднати зусилля у просуванні Києва як привабливого майданчика для ділових заходів. 

 Андрій Павлів, представник Львівського конвенш-бюро, поділився досвідом Львова у проведенні та організації ділових заходів, а також промоції Львова як фестивальної столиці України. За рахунок проведення фестивалів та організації народних свят до Львова щороку приїздять понад 500 тисяч туристів не лише з України, але й закордону.      

 Учасники семінару наголосили, що сьогодні потрібно більше рекламувати переваги України серед міжнародних структур та компаній, а також створювати позитивний імідж нашої держави.     
   

| Теги: Деловой туризм, киев, Туризм, семинар | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0