Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Суббота
20.04.2024
04:51
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2010 » Март » 31 » Нарада-семінар для керівників засобів розміщення
13:54
Нарада-семінар для керівників засобів розміщення


В готелі «Сенаторз Парк»  в с. Підгірці Обухівського району  відбулася нарада-семінар для керівників засобів розміщення Київської області на тему: «Нормативно-правове поле діяльності засобів розміщення в Україні. Система державного контролю безпеки та якості послуг що надаються засобами розміщення. Стан та перспективи розвитку інфраструктури розміщення в Київській області в рамках підготовки до ЄВРО-2012».
  Організаторами наради-семінару виступили Київська обласна державна адміністрація, управління культури і туризму КОДА, управління з питань фізичної культури та спорту КОДА та Київська обласна туристична агенція.
З привітальним словом до учасників наради виступив начальник управління культури і туризму Василь Григорович Романчишин.
  В роботі наради-семінару взяли участь Дзюбенко Сергій Петрович — заступник начальника  управління культури і туризму Київської ОДА, Золотухін Валерій Васильович — заступник начальника управління з питань фізичної культури і спорту Київської ОДА - начальник відділу з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року та Самарцев Євген Вікторович — голова Ради з питань туризму і курортів України.
  Представників закладів розміщення Київської області було ознайомлено з станом та перспективами розвитку готельного господарства в Україні в рамках підготовки до чемпіонату ЄВРО-2012, новими державними будівельними нормами «Готелі», правилами отримання дозволів, підготовкою готельного підприємства до проведення робіт із сертифікації, з законодавчими актами, які   регулюють діяльність засобів розміщення щодо безпеки послуг розміщення та іншими нормативно-правовими актами.

  Під час заходу головою Ради з питань туризму і курортів Самарцевим Євгеном Вікторовичем був презентований портал активного туризму, та наголошено на тому, що 2010 рік — Рік активного туризму в Україні. Він розповів про концепцію та засоби реалізації Програми розвитку активного туризму в Україні, організацію активного літнього відпочинку в 2010 році як спосіб розширення сфери послуг готельних об’єктів Київщини.
  Учасники ознайомились з діяльністю Асоціації малих готелів та апартаментів в Україні, з передовим досвідом та практикою впровадження технологічних «новинок» для готелів, оптимізацією витрат для готелів та іншими цікавими пропозиціями.
  Учасникам заходу була представлена можливість ознайомиться з технологічними новинками від провідних підприємств, які пропонують свої послуги в прибиранні приміщень, меблями та декором для готелів.
| Теги: отель «Сенаторз Парк», киевское областное туристическое аг, семинар | Рейтинг: 1.0/1
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0