Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Четверг
18.04.2024
16:40
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2010 » Март » 24 » «Парк Київська Русь»: «Врятувати внутрішній туризм. Місія здійснена»
22:43
«Парк Київська Русь»: «Врятувати внутрішній туризм. Місія здійснена»


Унікальна атмосфера, колорит, активний відпочинок — поєднання, яке здатне підкорити найвибагливішого туриста, - вважає творець проекту «Парк Київська Русь», президент Благодійної організації «Слов'янський фонд» Володимир Янченко. Вже у 2009 році всього за кілька днів Парк відвідало близько ЗО тисяч охочих до яскравих вражень з різних регіонів України й зарубіжжя. У своїх планах автори проекту не стримують амбіцій: 3 мільйони відвідувачів зі всього світу - така кількість туристів щорічно відвідуватиме Парк після закінчення будівництва.
Сьогодні гостей Парку заохочують масштабними дійствами. Міжнародні фестивалі «Парк Київська Русь» цікаві широкій, різновіковій аудиторії. «Ми пропонуємо універсальний відпочинок для всієї сім'ї. Театралізовані вистави, виступи музичних колективів різних напрямків, народні обряди, лучні турніри і окрема програма для дітей, - невеликий перелік розваг, які можна знайти у Парку», - запевняє Володимир Янченко.
У 2010-му році Парк проведе III Міжнародний фестиваль «Парк Київська Русь», який стане найтривалішим не тільки в Україні, а й у світі. Відкриття відбудеться 24 квітня, а завершиться фестиваль 17 жовтня.
Програма фестивалю обіцяє бути насиченою. Понад 10 000 артистів різних жанрів з України, інших країн СНД та Європи перевтілюватимуться в героїчні та ліричні образи богатирів, лицарів і прекрасних дам, злих чаклунів і відважних героїв. А артисти театрального та циркового жанрів, каскадери представлять свої шоу.
Головні події у «Парку» відбуватимуться на середньовічному ристалищі, яке знавці називають найкращим в Європі. Також на території «Парку» відкриються кафе, де гості зможуть скуштувати страв давньоруської кухні.
«Про подібний досвід масштабних проектів ще ніхто не зголошувався», - говорить творець Парку Володимир Янченко, - «І ми хочемо зробити відвідування «Парку Київська Русь» важливою та бажаною подією для кожного киянина і гостя столиці. Адже завдячуючи нашому проекту люди краще пізнають історію своєї країни, починають пишатися нею, стають більш патріотичними».
Також у новому сезоні Парк запропонує відвідувачам програми вихідного дня із великим асортиментом розваг: стрільба з луку, майстер-класи у народних майстрів, музичні шоу-програми, прогулянки верхи та інші для дітей та дорослих. Відвідини у будні можливі за попередньою домовленістю із адміністрацією Парку.
Довідка: «Парк Київська Русь» - Центр культури та історії. Створюється в с.Копачів Обухівського району Київської області (34 км. від Києва). Головна мета: відтворення в масштабі 1:1 Дитинця-Кремля Києва У-ХШ ст.. з максимальною історичною достовірністю і атмосферою Київської Русі. Загальна площа Парку — 50 га. Територія Дитинця -10 га.
| Теги: Парк Киевская Русь | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0