Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Пятница
19.04.2024
10:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2010 » Декабрь » 18 » Південно-Західна залізниця відкрила автомобільний рух залізнично-автомобільним мостовим переходом з лівого на правий берег Дніпра.
19:03
Південно-Західна залізниця відкрила автомобільний рух залізнично-автомобільним мостовим переходом з лівого на правий берег Дніпра.


 17 грудня 2010 року відбулося урочисте відкриття автомобільного руху залізнично-автомобільним мостовим переходом  з лівого на правий берег Дніпра. 
Будівництво Дарницького мосту – наймасштабніший проект не тільки Південно-Західної залізниці але і в цілому по Україні за останні роки незалежності. «Завдяки своєчасному бюджетному фінансуванню яке Уряд забезпечує  до цього часу, в травні було розпочато будівництво залізнично-автомобільного переходу через р. Дніпро. І як результат, ми сьогодні здаємо автомобільну складову переходу для проїзду з лівого берега на правий» - зауважив начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин.
Цей об’єкт  дає можливість розв’язати одну із найгостріших транспортних проблем столиці, забезпечуючи безперешкодний проїзд автотранспорту через Дніпро. Відтепер і в години пік на цьому маршруті водіям і пасажирам не доведеться вистоювати довжелезні черги в дорожніх заторах. 
Уведення автомобільного переїзду - третя черга будівництва залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро. «Сама конструкція мостового переходу – це унікальна інженерна споруда, у ході будівництва  якої  вперше в Україні було здійснено поперечне насування металевих прогонових конструкцій над існуючим залізничним мостом»- зазначив начальник Південно-Західної залізниці. Також уперше в країні застосовано шляхове покриття з литого асфальту - «Гус-асфальт» за швейцарською технологією з двохшаровою гідроізоляцією. Про надійність такого покриття свідчить гарантія, термін якої становить понад тридцять років. На мосту встановлено і надійну  бар’єрну огорожу, у якого  стримувальна міцність втричі вища, ніж на інших мостах. 
У повному обсязі залізнично-автомобільний мостовий перехід у м. Києві планується ввести в експлуатацію до ЄВРО-2012. 
Загальна довжина автомобільного переїзду становить 2387 метрів.   Під час його будівництво споруджено 106 мостових опор, змонтовано 13,6 тис. тонн металоконструкцій, укладено 31,2 тис. кв. метрів асфальтового покриття, установлено 2,2 тис. метрів перильної та 4,416 тис. метрів бар’єрної огорожі. Виїхати на міст можна з вулиць Здолбунівська, Сортувальна, Березняківська, Шумського.

| Теги: киев, Дарницкий мост | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0