Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Суббота
20.04.2024
01:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2011 » Апрель » 1 » Південно-Західна залізниця відкрила автомобільний рух залізнично-автомобільним мостовим переходом з правого на лівий берег Дніпра.
10:29
Південно-Західна залізниця відкрила автомобільний рух залізнично-автомобільним мостовим переходом з правого на лівий берег Дніпра.


  31 березня 2011 року відбулося урочисте відкриття автомобільного руху залізнично-автомобільним мостовим переходом з правого на лівий берег Дніпра. 
Будівництво залізнично-автомобільного мосту відкриває значні перспективи для розбудови транспортної інфраструктури європейського стилю у Києві. По автомобільній складовій проект будівництва передбачає значне покращення руху автотранспорту через розв’язки, а відтак оптимізація транспортних потоків. 
На думку прем’єра Миколи Азарова, прагнення українців – щоб Україна стала сучасною державою, щоб кожного року будувались такі об’єкти як Дарницький міст. Щоб українці жили з кожним роком все краще. «Я хочу подякувати залізничникам, будівельникам, вченим, проектантам, які дійсно змогли довести, що нам по силам вирішувати серйозні завдання і здійснювати  масштабні проекти» -  сказав  Микола АЗАРОВ. 
Уведення автомобільного проїзду з правого берега на лівий – друга черга будівництва залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро. Сама конструкція мостового переходу – це унікальна інженерна споруда, у ході будівництва  якого  вперше в Україні було здійснено поперечне насування металевих прогонових конструкцій над існуючим залізничними коліями. 
«Відкриття заїзду з правого на лівий берег з боку Конча-Заспа дає можливість киянам та гостям міста у час пік, коли відкривається рух транзитного вантажного транспорту, заощаджувати час, який раніше витрачався на автотранспортні черги, і без перешкод діставатися на лівий берег» - зазначив  начальник Південно-Західної  залізниці Олексій КРИВОПІШИН. 
Вперше в Україні при будівництві мостового переходу  використано поєднання основних залізобетонних опор, на яких тримається і автомобільна і залізнична складові мосту. Уперше в країні застосовано і шляхове покриття з литого асфальту - «Гус-асфальт» за швейцарською технологією з двохшаровою гідроізоляцією. Про надійність такого покриття свідчить гарантія, термін якої становить понад тридцять років. На мосту встановлено і надійну  бар’єрну огорожу, у якої  стримувальна міцність втричі вища, ніж на інших мостах.
«28 травня вдень міста Києва ми відкриємо головний проїзд з боку мосту Патона на лівий берег та 1 вересня в День знань ми повністю здамо цей міст для повноцінного руху» -  сказав Олексій КРИВОПІШИН. 

У церемонії відкриття автомобільного руху взяли участь:
Прем’єр-міністр України Микола АЗАРОВ, Віце-прем’єр-міністр України  Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Віктор ТИХОНОВ, Перший заступник Міністра інфраструктури України Костянтин ЄФИМЕНКО, Генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир КОЗАК, Начальник Південно-Західної залізниці Олексій КРИВОПІШИН, Заступник голови КМДА Анатолій ГОЛУБЧЕНКО. 


Довідково:
Загальна довжина автомобільного переїзду становить 2228 метрів.   Під час його будівництво змонтовано 2620 тис. тонн металоконструкцій, укладено 31 тис. кв. метрів асфальтового покриття, установлено 2228 тис. метрів перильної та 4456 тис. метрів бар’єрної огорожі. Заїхати на міст можна з сторони Конча-Заспа. 

27 вересня 2010 року відкрито залізничне сполучення по новому залізнично-автомобільному мостовому переходу через р. Дніпро. 
28 жовтня 2010 року відкрито залізничну платформу «Лівий Берег»
17 грудня 2010 року відкрито рух з лівого на правий берег через р. Дніпро. Виїхати на міст можна з вулиць Здолбунівська, Сортувальна, Березняківська, Шумського


| Теги: открытие движения, Дарницкий мост, киев | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0