Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Пятница
29.03.2024
08:56
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2017 » Сентябрь » 28 » “PUPPET.UP!” НА ЄВРОПЕЙСКІЙ ПЛОЩІ
21:03
“PUPPET.UP!” НА ЄВРОПЕЙСКІЙ ПЛОЩІ

30 вересня о 18:00 прийди на Європейську площу з улюбленою лялькою Київський академічний театр ляльок запрошує киян та гостей міста відкрити І Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок “Puppet.UP!”. 

Міські акції відкриття фестивалю триватимуть протягом дня: з 12:00 до 15:00 у всіх районам міста Києва функціонуватимуть соціальні майданчики (Маріїнський парк, Поштова площа, парк Перемоги, Деснянський парк, парк “Нивки”, парк “Наталка”, Шевченківський парк, парк Інтернаціоналістів) із благодійними виставами театру та дитячих театральних колективів столиці. Вхід вільний. Проводитиметься розіграш запрошень на фестивальні вистави. 

О 18:00 на Європейській площі стартуватиме міська театралізована хода "Puppet.UP!" з країнами-учасницями, барабанним шоу "Live Drums Show" та усіма охочими. Організатори просять учасників акції приходити із улюбленими ляльками та іграшками як дітей, так і дорослих. Очолюватиме ходу — велетенська рухома платформа, на якій гордо стоятимуть засновники української столиці — Кий, Щек, Хорив та сестра їхня Либідь.

О 19:00 на Поштовій площі відбудеться прем'єра шоу для всієї родини "Легенда про Київ" із гігантськими ляльками та театром вогню. Це масштабна художня презентація історичних подій заснування міста Києва з елементами відомої народної казки про Котигорошка. Режисер-постановник шоу Ігор Федірко.

Фестиваль триватиме з 30 вересня по 4 жовтня. Захід проводитиметься за підтримки Київської міської державної адміністрації та київського міського голови Віталія Кличка.

Співорганізаторами фестивалю виступають Всеукраїнська громадська організація “Український центр міжнародної спілки діячів театру ляльок “УНІМА-УКРАЇНА” та Національна спілка театральних діячів України.

У конкурсній програмі фестивалю представлено вистави для дітей та дорослих 16 країн: Болгарії, Вірменії, Білорусі, Німеччини, Чилі, Аргентини, Франції, Хорватії, Колумбії, Грузії, Ірану, Туреччини, Португалії, Канади, Ірландії та України. Усі зарубіжні вистави презентуватимуться на українській сцені вперше. Фестиваль є конкурсним. Планується робота солідного міжнародного журі — провідних театральних діячів України, Естонії, Грузії.
 

 

| Теги: Праздник, искусство, Puppet.UP!, куклы, фестиваль, киев | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0