Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Четверг
28.03.2024
18:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2012 » Ноябрь » 21 » Швейцарська Конфедерація сприяє покращенню рівня життя громадян в Україні
09:24
Швейцарська Конфедерація сприяє покращенню рівня життя громадян в Україні


Швейцарське бюро співробітництва (ШБС) в Україні організовує прес-тур до м. Вінниці та Вінницької області.

Мета прес-туру – ознайомити представників ЗМІ, а в подальшому через них і широку громадськість з тим, як технічна допомога з боку Швейцарської Конфедерації сприяє покращенню рівня життя громадян в Україні на прикладі двох проектів, один яких стосується місцевого самоврядування та надання публічних послуг, а інший допомагає вирішувати проблеми в галузі репродуктивного здоров’я.

Зокрема, в ході візиту до с. Черепашинці Калинівського району Вінницької області учасники і учасниці прес-туру матимуть можливість ознайомитися з успішним досвідом місцевої громади у забезпеченні водопостачання та задоволенні інших потреб місцевих жителів, залучаючи та раціонально використовуючи кошти з державного бюджету, приватного бізнесу, фінансову підтримку донорів та власні внески. В рамках українсько-швейцарського проекту «Підтримка децентралізації в Україні ( DESPRO)» громада с. Черепашинці відпрацювала ефективну модель тісного співробітництва з органами місцевої та державної влади різних рівнів та місцевим бізнесом. Також буде представлено «історію успіху» жіночого лідерства на прикладі п. Наталії Черниш, голови Черепашинської сільської ради.

Окрім того, на прикладі пологового відділення Вінницької обласної клінічної лікарні, яка з 2008 року успішно співпрацює з українсько-швейцарською Програмою «Здоров’я матері та дитини», буде показано, яким чином реформується надання медичних послуг на районному та обласному рівнях для покращення здоров’я матерів та дітей в цьому регіоні. Учасники та учасниці прес-туру матимуть можливість дізнатися про конкретні результати українсько-швейцарської співпраці та їх вплив на ситуацію із станом здоров’я вагітних та новонароджених у Вінницькій області, безпосередньо поспілкуватися з пацієнтами, медиками вище згаданого закладу, представниками органів державної влади та іншими учасниками і учасницями проекту.

На питання журналістів відповідатимуть керівники двох українсько-швейцарських проектів («Здоров’я матері та дитини» та «DESPRO»), місцеві партнери – представники влади та громадськості, фахівці з пілотних установ, а також керівник Швейцарського бюро співробітництва в Україні п. Гуідо Бельтрані, який проінформує про мету, основні напрямки, завдання та загальні обсяги технічної допомоги Швейцарської Конфедерації для України.


| Теги: Швейцария, сотрудничество, винница, пресс-тур, Швейцарське бюро співробітництва, журналисты | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0