Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Среда
24.04.2024
23:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2014 » Май » 29 » «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2014. ЗЕМЛЯ». ЗБЕРЕЖЕМО ЗЕМЛЮ – ЗБЕРЕЖЕМО РІД!
15:27
«ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2014. ЗЕМЛЯ». ЗБЕРЕЖЕМО ЗЕМЛЮ – ЗБЕРЕЖЕМО РІД!

Зробімо спільний внесок у розвиток Новітньої України!

26-29 червня в місті Ржищеві на мальовничих дніпровських схилах Київської області вже всьоме відбудеться Міжнародний еко-культурний фестиваль «Трипільське коло». Цьогорічна  тематика події присвячена стихії Земля, що цілком відповідає духові часу. «Збережемо землю – збережемо рід» - нагадує гасло фестивалю. Насправді, збереження цілісності землі, на якій ми народилися та живемо, чистоти та краси нашої планети, усвідомлення людиною своєї ролі в глобальних процесах та особистої відповідальності на своєму місці – найактуальніші питання сьогодення, на які всі ми разом та кожен окремо маємо знайти відповідь.
 

Основним принципом  змістовного наповнення фестивалю, як і в минулі шість років, є слідування  світоглядним напрямкам, що пропагуються та розкриваються на «Трипільському колі». А саме - екологія спілкування, здоровий спосіб життя, піклування про чистоту довкілля, усвідомлення значення культурних та духовних надбань наших пращурів від часів давньої унікальної Трипільської  культури, яка існувала на території України більше VI тис. років тому і до наших днів. А також – активна участь у творчому процесі, що сприяє розвитку особистості, суспільства, нації.
 

Вибудовуючи програму фестивалю за цими п’ятьма основними напрямками, організатори сприятимуть тому, щоб кожен відвідувач та учасник «Трипільського кола 2014. Земля» знайшов практичні відповіді та мав можливість поділитися власним позитивним досвідом. Саме цей двосторонній рух є запорукою створення особливої атмосфери фестивалю, в якій радість від змістовного спілкування та пізнання поєднується з красою літніх дніпровських краєвидів та чистим повітрям! 
 

Якщо ви відчуваєте бажання приєднатися до творення спільного фестивального простору та необхідність вкласти свої фізичні, емоційні, інтелектуальні та творчі сили, надсилайте ваші пропозиції на адресу фестивалю! Кожна конструктивна ініціатива буде розглянута і зможе отримати свою реалізацію!
 

Під час «Трипільського кола 2013. Вода» організатори фестивалю провели соціологічне опитування учасників та відвідувачів. «Ми проаналізували відповіді, дізналися що мотивує людей долучатися до події, які позитивні моменти вони найбільше цінують, які мають побажання та пропозиції», – коментує ідейний натхненник фестивалю Олесь Журавчак. – «Дякуємо всім, хто відповідав на запитання! Ми націлені не лише піднімати рівень змістовного та музичного наповнення «Трипільського кола», але й вдосконалювати інфраструктуру та умови перебування на фестивалі». 
 

Ще одна приємна новина – розмір мінімального благодійного внеску, який відвідувачі перераховують на підтримку фестивалю, щоб потрапити на територію «Трипільського кола», залишиться таким як у минулому році. А всі, хто вже впевнився в своєму бажанні відвідати фестиваль, зможуть зробити внесок заздалегідь з урахуванням знижки. Так само незмінним залишиться курс копи – фестивальної грошової одиниці.
 

Отже, команда «Трипільського кола», яка пройшла загартування Парадом Стихій та Водою, розпочинає роботу над проектом Земля та чекає на вашу ініціативу! Приєднуйтесь! Долучайтесь до діалогу в соціальних мережах! Минулорічний реліз фестивалю закликав: «Об’єднуємо позитивні надбання кожного, і тоді внесок особистий сприятиме розвитку всього суспільства та всієї нашої нації, якій насправді є про що заявити світові!» В цьому році організатори додають:                               «Будуймо Новітню Україну разом!» 

| Теги: тур, Ржищев, Туризм, отдых, трипольский круг, фестиваль, этно, Триполье, маршрут | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0