Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Вторник
16.04.2024
18:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2018 » Март » 17 » УКРАЇНА – ПОДОРОЖІ ТА ТУРИЗМ
22:45
УКРАЇНА – ПОДОРОЖІ ТА ТУРИЗМ

З 28 по 30 березня у МВЦ пройде найбільша міжнародна туристична виставка країни UITT'2018 «Україна – подорожі та туризм». Провідні національні та світові туроператори представлять колосальну різноманітність маршрутів для внутрішнього, в'їзного та виїзного туризму.

Щорічно виставка об'єднує сотні компаній-учасниць, туроператорів і турагентів, делегатів готелів, санаторіїв, курортів, авіаліній та аеропортів, а також представників міжнародних та національних туристичних організацій, дипломатів, державних міністерств і відомств, агентів суміжних індустрії з України та більш ніж 30 держав. Відвідують захід понад 20 тисяч профільних фахівців і зацікавлених громадян з різноманітних куточків світу.

Виставка слугує ефективним майданчиком для презентації, ділового спілкування та обміну ідеями серед профільних фахівців галузі. Адже саме тут завжди збирається найякісніша цільова аудиторія. Лідери галузі розуміють потенціал і можливості міжнародної виставки UITT, тому свою участь підтвердили такі компанії, як Coral Travel, ANEX Tour, Join UP !, TUI, Feeria, Travel Professional Group, Pac Group та інші.

Цього року до них вперше приєднаються компанії: Ernest Airlines, Adria Airways, Sanya Shengda TA, Online Bistro, 4Travel, Gino Paradise Aquapark, Pandora Travel, Tskaltubo Tourism Center, Doris, Louis Hotels Public, Enjoy Tatras, Atlantida Boutique Hotel, Hit Alpinea Kranjska Gora, Grand Hotel Rogaska, Sava Rogaska, Museum Hotel, Sava Hotels & Resorts, Зелена Буча, Plumeria Maldives та інші.

Свою участь в UITT'2018 підтвердили 25 країн, серед яких компанії з Албанії, Індії, Італії, Китаю, Мальти, Мальдівської Республіки, США та регіону Каталонія. На виставці будуть представлені національні стенди: Болгарії, Угорщини, Греції, Грузії, Єгипту, Ізраїлю, Кіпру, Куби, Малайзії, Марокко, Словаччини, Словенії, Палестини, Туреччини, Тунісу, України та Шрі-Ланки.

Традиційно організатори спільно з партнерами підготували ряд корисних заходів ділової програми, серед яких окремої уваги заслуговує круглий стіл Української Асоціації активного та екологічного туризму, а також заходи, організовані Національною Туристичною Організацією України, присвячені

Національній програмі лояльності «Турист України», національній системі добровільної сертифікації якості в туризмі, а також темі гастрономічного туризму в нашій державі.

Особлива роль на UITT приділяється просуванню внутрішнього та в'їзного туризму в Україні. Виставка надає можливість вітчизняним туроператорам презентувати власні туристичні маршрути. Туристичні компанії, готелі, курорти, представники ресторанного бізнесу, місцеві туристичні адміністрації, регіональні туристичні організації мають можливість презентувати свої послуги, налагодити ділові контакти з міжнародними компаніями, а також обмінятися досвідом з провідними гравцями туристичної галузі різних країн.. У 2018 році cвою участь у виставці підтвердили туроператори з 37 міст і регіонів України.

Завдяки UITT міжнародні партнери дізнаються про унікальну культурно-історичну спадщину і туристичні дестинації нашої країни, а національний туризм перетворюється в перспективний напрямок розвитку українських селищ, міст і регіонів.

Виставка проходить за підтримки: Всесвітньої туристичної організації United Nations World Tourism Organization (UNWTO), Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму, Міністерства Економічного розвитку і торгівлі України, Національної туристичної організації України (НТО).

Весняна туристична виставка UITT – це головне місце зустрічі професіоналів туристичного бізнесу, майданчик для презентації повного спектру туристичних послуг, встановлення партнерських відносин і підписання вигідних контрактів.

Туристичний сезон починається з UITT!

 

| Теги: Туризм, выставка, МВЦ, Туроператор, турагент, UITT'2018, Презентация | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0