Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Вторник
16.04.2024
07:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2010 » Январь » 5 » Українське сільське господарство потребує просування на світовий ринок товарів та капіталу
21:20
Українське сільське господарство потребує просування на світовий ринок товарів та капіталу


Асоціація "Український клуб аграрного бізнесу" 16 січня 2010 року братиме участь в роботі так званої "Біржі співпраці", що проходитиме в рамках виставки "Зелений тиждень" і супроводжуватиме проведення ІІ саміту аграрних міністрів на тему „Сільське господарство та зміни клімату – нові політичні та економічні концепції".

Як зазначили в асоціації, УКАБ стане єдиною українською організацією, що братиме участь в цьому форумі. Серед інших експонентів «Біржі співпраці» відомі компанії-виробники техніки та обладнання для сільського господарства, зокрема, Amazone, RIELA, Grimme, CLAAS, LEMKEN, консалтингові, наукові та урядові установи - Німецьке товариство технічної співпраці (GTZ), Продовольча та сільськогосподарська організація Об’єднаних націй (FAO), Німецьке об’єднання селекціонерів та насінників (BDP), Інститут аграрного розвитку в Центральній та Східній Європі (IAMO) та інші.

Коментуючи цей факт, президент УКАБ Алекс Ліссітса зазначив, що участь УКАБ в біржі співпраці – це усвідомлене рішення, спрямоване на посилання позицій України на європейських ринках. "Ні вступ до СОТ, ні створення зони вільної торгівлі з ЄС, не дадуть жодного позитивного результату, доки ми не навчимося просувати власну продукцію в ході практичної роботи, в тому числі тої, що відбувається на Зеленому тижні", - констатує А.Ліссітса.

За його словами, не менш важливим є належне позиціювання аграрної галузі України з точки зору інвестиційної привабливості. "У світі інвестиційна пропозиція різко знизилась, - говорить А.Ліссітса, - тому важливо доводити, що не лише окремі компанії, але і країна в цілому, заслуговують на увагу інвесторів". Зробити це дуже складно в нинішніх умовах, але в сільському господарстві можливо, додає президент УКАБ.

Як відомо, виставка-ярмарок "Зелений тиждень - 2010” проходитиме з 14 по 16 січня 2010 року в Берліні (Німеччина).

| Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0