Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Четверг
25.04.2024
20:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2011 » Август » 28 » Відкрито автомобільний рух залізнично-автомобільним мостовим переходом через р. Дніпро з лівого на правий берег у бік Конча-Заспи
11:02
Відкрито автомобільний рух залізнично-автомобільним мостовим переходом через р. Дніпро з лівого на правий берег у бік Конча-Заспи


Відбулося відкриття автомобільного руху залізнично-автомобільним мостовим переходом через р. Дніпро з лівого на правий берег у бік Конча-Заспи.

У заході взяли участь: Прем'єр-міністр України Микола АЗАРОВ, Генеральний директор Укрзалізниці Володимир КОЗАК, Начальник Південно-Західної залізниці Олексій КРИВОПІШИН, Голова КМДА Олександр ПОПОВ.

Відкриттям автомобільного руху з лівого берега на правий у бік Конча-Заспи завершено будівництво автодорожніх розв’язок на Наддніпрянському шосе та одночасно відкривається автомобільних рух новозбудованим мостом через озеро Нижній Тельбін  по вул. Сортувальній. Зроблено значний комплекс робіт залізничної інфраструктури, що забезпечить пряме залізничне сполучення на Трипільському напрямку та залізничних підходів мостового переходу в напрямку ст. Дарниця. 

Під час  будівництва Дарницького мосту виконано значний обсяг робіт для оновлення і розвитку міської комунальної інфраструктури, зокрема, споруджено газопровід середнього тиску, тепломережі, дощову та напірну каналізацію, водопровід в районі ст. м. «Видубичі»,  кабельні лінії на правому березі,  водогін по вул. Тепловозній. Також на мосту влаштовано 12 каналів трубомереж для прокладання електрокабелів зв’язку та відремонтовано підземні пішохідні переходи.

Водночас  продовжується  спорудження  залізничної естакади на розв’язці «Видубичі» і розпочато будівництво автодороги від платформи «Лівий берег» до вул. Григоренка,  лівобережних автодорожніх підходів мостового переходу. Ці роботи планується завершити до кінця 2011 року. 

При будівництві автомобільного з’їзду на Наддніпрянське шосе в бік Конча-Заспи споруджено 9 мостових опор, виконано монтаж 1980 тонн металоконструкцій, укладено 4030 кв. м асфальтного покриття, встановлено 450 метрів перильної та 900 метрів бар’єрної огорожі по естакаді. Для забезпечення стійкості схилу Ботанічного саду збудовано технологічну підпірну стінку. 

Загалом, з початку будівництва виконано монтаж 59 796 тонн металоконструкцій прогонових споруд мостового переходу, з них 9966 тонн допоміжних металоконструкцій та облаштувань.



| Теги: мост, киев, Юго-западная железная дорога, открытие | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0