Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Четверг
28.03.2024
17:51
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2013 » Сентябрь » 25 » Виставка "МИР У СВІТІ"
02:30
Виставка "МИР У СВІТІ"


25 вересня 2013 о 14:30 в Центральному будинку художника, за адресою вул. Артема, 1-5, відбудеться відкриття 21-ї міжнародної виставки виставки "МИР У СВІТІ" (WORLD PEACE ART EXHIBITION). На виставці буде представлено близько 160 робіт сучасних японських художників (картини, каліграфія, мистецькі витвори, кераміка, фотографія та література), а також 100 оригінальних писанок, створених японськими художниками з метою сприяння встановлення миру у світі через мистецтво. 

На відкриття виставки до Києва прибувають такі художники:
Kimiko NAGANO Кіміко Наґано
Renka WATAHIKI Ренка Ватахікі
Shoko KITAHARA Сьоко Кітахара
Haruyo KIYAMA   Харуйо Кіяма
Tsuyoshi MISAKA Цуйосі Місака
Gizan NAKAMURA Ґідзан Накамура
Mitsuko MUTO Міцуко Муто
Sumitaka YASUMURA Сумітака Ясумура
Masayo HAYASHI Масайо Хаясі
Kyoko ISHIGURO Кьоко Ісіґуро

Організатор: Виконавчий комітет: I.P.A.( International Peace Association) 
Генеральна підтримка: Українсько-Японський Центр НТУУ "КПІ" 
За підтримки: Міністерства закордонних справ Японії, міст Хіросіма і Наґасакі, Посольства України в Японії, Національної федерації асоціацій ЮНЕСКО в Японії 

Виставка "МИР У СВІТІ" проводиться щорічно в Японії та закордоном протягом більш ніж 20 років з метою сприяння поширенню японськими художниками ідеї "Мир через мистецтво". Кожна з виставок отримувала величезну підтримку від державних органів, художніх інституцій, інтелігенції та ЗМІ.

Ця виставка зародилася на основі преамбули до Статуту ЮНЕСКО та спочатку була заснована для того, щоб показати мистецькі витвори жертв бомбордування Хіросіми та Наґасакі, з метою успадкувати та передати свій досвід та бажання: ніколи не допустити зав'ядання пам'яті про атомне бомбування.

Цього разу виставка "Мир у світі 2013" буде проводитися в Києві, оскільки лише Україна та Японія пізнали жах та страждання від радіаційних катастроф. А ми, японці, все ще намагаємося відновитися після страшної ядерної катастрофи на АЕС Фукусіма, що сталася у 2011 році. Ми розуміємо це, адже всі країни світу, громадяни обох наших країн надають величезну важливість значенню Миру, і Мир - це те, що необхідно для розвитку культури.

Цього року на виставці представлено більш ніж 160 різноманітних мистецьких робіт з короткими посланнями миру, написаними японськими художниками (картини, каліграфія, творчі вироби, фотографії та літературні роботи), а також 100 оригінальних писанок. Ці писанки створені японськими художниками і присвячені молитвам за "Відновлення", значення якого вміщує в себе "Відродження" та "Надію".

Виставка також представляє творчі роботи дітей з Фукусіми та Київської школи Деснянського району, що є паростками надії для культурного обміну між нашими країнами.

Виставка проходитиме з 26 по 29 вересня 2013 у виставковому залі Національної Спілки Художників України, Центральному будинку художника, за адресою вул. Артема, 1-5. Відкриття виставки відбудеться 25 вересня 2013 о 14:30, а о 13:30 - прес-конференція. Для участі ЗМІ необхідна попередня акредитація.

Сподіваємося, що цей проект з його непереборним бажанням постійного миру у світі дозволить людям з усього світу поділитися своїми справжніми почуттями через досвід культурного впливу, зцілення та відкриття нового.




| Теги: художники, сотрудничество, искусство, Украина, выставка, Япония | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0