Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Четверг
28.03.2024
12:58
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 665 666 667 668 669 ... 685 686 »


 17 грудня 2010 року відбулося урочисте відкриття автомобільного руху залізнично-автомобільним мостовим переходом  з лівого на правий берег Дніпра. 
Будівництво Дарницького мосту – наймасштабніший проект не тільки Південно-Західної залізниці але і в цілому по Україні за останні роки незалежності. «Завдяки своєчасному бюджетному фінансуванню яке Уряд забезпечує  до цього часу, в травні було розпочато будівництво залізнично-автомобільного переходу через р. Дніпро. І як результат, ми сьогодні здаємо автомобільну складову переходу для проїзду з лівого берега на правий» - зауважив начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин.
Цей об’єкт  дає можливість розв’язати одну із найгостріших транспортних проблем ... Читать дальше »
Дата: 18.12.2010



На новорічні та Різдвяні свята пасажири можуть замовити для подорожі комфортабельні вагони-салони Південно-Західної залізниці. Один вагон-салон розрахований на 7 місць, і має сучасну кухню із набором побутової техніки, душову кабіну, спальне купе із двоспальним ліжком, зал для проведення засідань. Вагон обладнаний сучасною аудіо-відео технікою, може використовуватись як готель на колесах.
Пасажири мають змогу замовити вагон-салон у будь-якому напрямку по Україні та країнах СНД за телефонами (044) 465-46-82, (044) 465-46-85
Вагони-салони Південно-Західної залізниці пасажири найчастіше замовляють у напрямку Москви, Ужгорода, Трускавця та Сімферополя. Найчастіше вагони-салони замовляються на новорічні свята та Різдвяні свята, Пасху та літні відпустки. 
Дата: 16.12.2010



Зима цього року, певне як завжди, принесе сюрпризи дорожнім службам… але польські лижні осередки підготувалися до неї старанно. Цього року, продовжуючи добру тенденцію, додатково почнуть працювати нові підйомники у польських горах.
Переглянемо та опишемо нові інвестиції, які були заплановані до реалізації у сезоні 2010/2011.
На початок про найголовнішу, найбільш очікувану лижниками. Йдеться про будівництво нового підйомника крісельного типу в Карконошах, на схилах гори Шреніци. Інвестори прогнозують його запуск у цьому сезоні. За повідомленнями Товариства Судети Ліфт, будова просувається згідно з графіком.
Новий підйомник названо «Карконош Експрес», і він буде найдовшим цього типу в Польщі. Його довжина становить 2393 ... Читать дальше »
Дата: 04.12.2010


Понад 55 торгових кіосків та яток, що пропонують святкові прикраси, сувеніри, страви з гриля, вареники та різдвяні ласощі. А на додаток - Святий Миколай з Лапландії з іншими Миколаями-помічниками на мотоциклах, Хоровод Вертепів, хороводи колядників та спільне співання колядок із артистами з «Loch Camelot»… Це тільки деякі атракції, які будуть супроводжувати цьогорічні Різдвяні торги, що вже проходять на Головному Ринку міста Кракова. Урочистості триватимуть до 26 грудня.
Організований Різдвяний ярмарок  – це повернення до торговельних традицій краківського Головного Ринку. Торги (які здавна називали ярмарками) відбувалися на ринку впродовж століть. Сучасний Різдвяний ярмарок вже на постійно вписався в календар міських подій як головна туристична атракція в передріздвяний період.
Цього року торгівці пропонують свої товари у понад  55 кіосках та на ятках. Додатково встановлено чотири пункти харчування та чоти ... Читать дальше »
Дата: 04.12.2010


Вже незабаром Варшава знову оголосить про прихід свята своїм мешканцям та гостям столиці. 4 грудня відбудеться велика ілюмінація Королівського Тракту: від вул. Новий Світ, Краківського Передмістя, аж по Ринок Старого та Нового Міста. Кульмінаційним пунктом стане запалення найбільшої ялинки в столиці – перед Королівським Замком на Замковій Площі.
Рівно о 16:00 до спільної забави під звуки своїх найбільших хітів запросять: K.A.S.A., Уршуля (Urszula), Патриція Марковська (Patrycja Markowska), Sienna Gospel Choir та зірка вечору  - Анджей Пясечний (Andrzej Piaseczny). Артисти разом із глядачами заспівають колядку «Прибігли до Віфлеєму». Концерт вестиме Пйотр Балтрочик (Piotr Bałtroczyk), який пояснить правила популярного у світіі Kiss Camu та заохотить до спонтанних поцілунків. Для святкових привітань буде встановлено «стіну привітань», де кожен зможе записати своє.
Святкову декорацію Варшави, подібно як в попере ... Читать дальше »
Дата: 04.12.2010


На вроцлавському ринку вже закінчився монтаж дерев’яних будиночків та святкових декорацій. 26 листопада стартував  Різдвяний ярмарок, що триватиме до самих свят Різдва Христового, тобто до 23 грудня.
Цьогорічний Різдвяний ярмарок буде винятковим. На вроцлавському Ринку будуть торгівці з Польщі, Чехії, Німеччини, Австрії, Голландії, Литви, Латвії та Угорщини. Вони привезли з собою регіональні продукти та ласощі, яких так на щодень немає у продажу. Часом, може, варто почекати рік, щоб купити литовський хліб із кмином, ковбасу із лося, смачненькі сири. Продаватиметься також багато ласощів, насамперед святкові пряники, іграшки, мистецькі, ювелірні вироби тощо. Все це в атмосфері радісного очікування свят, сімейних зустрічей та побачень з друзями, підготовки святкових презентів, у запаху горіхів, яблук, апельсинів та кориці. У Казковому лісі знову гоститимуть постаті відомих казкових персонажів, а наймолодші знову змож ... Читать дальше »
Дата: 04.12.2010


Ведущий российский туроператор с 18-летним опытом работы «Натали Турс» объявил о начале работы в Украине. Руководство группы компаний заявило, что планируемый объем инвестиций в украинский рынок в 2011 году составит около $1 млн.
В 2009 году в России «Натали Турс» обслужила 405 тыс. человек, а ее оборот составил $485 млн. На украинском рынке компания «Натали Турс» будет предлагать туры по всем направлениям своего оперирования с прямыми вылетами как из Киева, так и из других городов Украины. 
Стратегическими на первый год работы объявлены Испания, Кипр и ОАЭ. В Испанию компания планирует отправить 15 000 туристов, а в Кипр и ОАЭ по 5 000 туристов соответственно. Всего за первый год работы «Натали Турс Украина» планирует обслужить 30 тыс. туристов.
«Решение вы ... Читать дальше »
Дата: 01.12.2010


Херсонщина – это не только море, арбузы и помидоры, но еще и встречи с дикими животными. Причем, они могут произойти в самых неожиданных местах и в любое время года.

Приглашение от ассоциации журналистов «Туристический пресс-клуб Украины» отправиться в поездку по Херсонской области поступило буквально в последнюю минуту. Соответственно билеты в кассах уже давно были распроданы. Но, разве для бывалого путешественника существуют преграды.

Фирменный поезд быстро и с комфортом доставляет до Николаева, а далее на «собаке» до Херсона. На самом деле это пассажирский поезд Николаев – Кривой Рог. Он состоит из двух вагонов д ... Читать дальше »
Дата: 27.11.2010


В Центральном доме художника 25 ноября состоялось открытие фотовыставки «Украина туристическая», на которой были представлены результаты первого всеукраинского конкурса туристической фотографии, в котором принимали участие как профессиональные фотографы, так и любители.
На выставке было показано 50 лучших фотографий 16 авторов. Всего в конкурсе принимали участие 26 фотографов профессионалов и любителей, которые предоставили более 400 собственных работ. Фотоработы отражают туристический потенциал всех регионов Украины - Крыма и Карпат, Полтавщины и Волыни, Закарпатья и столицы Украины города Киева.
На выставке представлены пейзажи, памятники архитектуры, фотографии городов и отдельных улиц, обычных людей с их буднями и праздниками, которые создают незабываемую атмосферу туристической пр ... Читать дальше »
Дата: 27.11.2010


З жовтня 2010 року розпочав роботу новий Музей техніки та транспорту у Щецині по вул. Немєжинській (ul. Niemierzynska). В музеї можно побачити крім  ретротранспорту (трамваї, автобуси, автомобілі та мотоцикли), але й побутову техніку. Експонати почали збирати ще у 2006 році. Сьогодні Музей налічує близько півтора тисячі експонатів. До колекції Музею попали такі цікаві експонати: міліцейський автомобіль "Варшава", "Малюх", що більш знаний у нас як Fiat 126p у звичайній та нетиповий модифікаціях (варіант джипу та модель на гусеницях), прототип автомобіля "Смик", малесеньке BMW 600, триколісний Messerschmitt 200 тощо.
Час роботи музею з 10:00 до 22:00.

Дата: 23.11.2010

Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0