Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Пятница
26.04.2024
18:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2010 » Июль » 28 » Міжнародний туроператор «Eray Tour» офіційно розпочав роботу в Україні
11:54
Міжнародний туроператор «Eray Tour» офіційно розпочав роботу в Україні


У Києві 27 липня 2010 року  відбулося офіційне відкриття офісу міжнародного туроператора  «Eray Tour». Компанія, яка має 35 років історії та 10 років роботи на міжнародному туристичному ринку відтепер буде представлена і в Україні.

Цього року туроператор запропонує українським туристам такі популярні напрямки як Туреччина, Єгипет, Таїланд та ОАЕ, згодом планується розпочати роботу і за іншими напрямками. 

«Компанія «Eray Tour» саме зараз вийшла на український ринок, тому що ми займаємося не лише Туреччиною, для нас важливі й інші напрямки, де ми збираємося стати лідерами – Єгипет, ОАЕ, взимку плануємо відкриту чартерну програму до одного з відомих гірськолижних курортів», - зазначив на прес-конференції представник «Eray Tour» в Україні Оуз Ергюль.  

В Туреччині та Єгипті  «Eray Tour» працюватиме як приймаючий туроператор, тобто матиме власні офіси та висококваліфікований обслуговуючий персонал. 

Серед турецьких курортів новий туроператор запропонує не лише можливість відпочинку на Анатолійському узбережжі, але і якісний відпочинок в Егейському регіоні – зокрема, на курортах Мармарис, Фетхіє та Бодрум. Єгипетський напрямок буде представлений такими відомими туристичними регіонами як Хургада та Шарм-ель-Шейх. 

"На відміну від інших українських туроператорів, що займаються масовими напрямками, «Eray Tour» має особливу концепцію - "економічний відпочинок", - повідомив під час відкриття київського офісу генеральний директор "Eray Tour» Євген Пушенко.  - Але економічний не значить дешевий, - ми не збираємось демпінгувати на ринку, ми запропонуємо туристам готелі з високим рівнем сервісу та обслуговування, які відповідають поняттю помірних цін", - зазначив він.

До кінця 2010 року "Eray Tour» збирається відкрити регіональні офіси у Харкові, Одесі та Львові, звідки планує здійснювати чартерні рейси. Також компанія має намір розпочати свою роботу у Росії, Білорусі, Молдові та країнах Східної Європи.   

Для залучення клієнтів  компанія "Eray Tour» підготувала декілька спеціальних акцій. Зокрема, при купівлі тижневого турпакета на відпочинок до Туреччини один день туристові  обійдеться абсолютно безкоштовно, також у подарунок кожному з туристів, який обере відпочинок з "Eray Tour», буде запропонована безкоштовна екскурсія.  



    

| Теги: Туроператор, открітие, офис, Eraytour | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0