Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Суббота
27.04.2024
02:47
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2017 » Август » 30 » ОСІННІЙ ЯРМАРОК НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА
09:56
ОСІННІЙ ЯРМАРОК НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

2-3 вересня 2017 року  «Осінній ярмарок народного мистецтва» в Національному музеї народної архітектури та побуту України

Понад тридцять років у Національному музеї народної архітектури та побуту України живе традиція народного ярмаркування. Двічі в рік (весною та осінню) на Співочому полі Музею збираються кращі майстри народних ремесел. Вони презентують відвідувачам відтворені та створені власноруч роботи, в яких продовжується вікова реміснича традиція наших предків. І цьогоріч відвідувачам запропонують виготовлені з великою любов’ю вироби: вишивку, рушники, ткані килими; керамічний розписний посуд та дитячі іграшки; плетені меблі, корзини, різьблені дерев’яні рукотвори, писанки, ляльки-мотанки, прикраси з бісеру та соломки, вироби ковалів та традиційні смаколики.

Крім того, ярмарок - це щирі зустрічі друзів-майстрів, нові знайомства та творчі відкриття, майстер-класи для дорослих й малих відвідувачів.

Відпочивши у неповторних природних умовах, серед мальовничих краєвидів музею, гості музею зможуть послухати улюблені українські пісні у виконанні кращих фольклорних колективів України. Матимемо спільне задоволення бачити народні обряди виряджання в солдати та фрагменти справжнього весілля.

Дітки з батьками зможуть приєднатися до традиційних дитячих забав, які проведуть науковці музею на Співочому полі з 14 години. Також кожен зможе виготовити для себе гарні сувеніри на згадку, відвідавши майстер-класи.

Відбудеться нагородження майстрів за категоріями: «Визнаний майстер Осіннього ярмарку народного мистецтва 2017 року», «Лицар свого ремесла», «Ремісничий рід 2017 року у Національному музеї народної архітектури та побуту України».

Гостем «Осіннього ярмарку народного мистецтва» 2017 року буде міністр юстиції  України – Павло Дмитрович Петренко та ініціативні групи міністерства, які надаватимуть юридичні консультації народним майстрам та відвідувачам. Мета зустрічі: підвищення рівня правової освіченості та поінформованості громадян, популяризація запроваджених Міністерством юстиції України сучасних сервісів «Он-лайн будинок юстиції», презентація проекту Міністерства юстиції України «Я маю право», роз’яснення учасникам та відвідувачам ярмарку народного мистецтва України пріоритетів в роботі органів та установ юстиції.

Зустріч та концертна програма почнеться о 13 годині і закінчиться близько 15 години, а ярмарок триватиме до 18 години.

Доїхати до музею можна: від М "Виставковий центр" тролейбусом № 11 та М "Лук’янівська" маршрутним таксі № 496.

Офіційний сайт: www. pirogiv.kiev.ua

| Теги: пирогово, Ярмарка, музей народной архитектуры, традиции, Культура | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Август 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0