Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Суббота
27.04.2024
03:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2010 » Июнь » 16 » Відомий туроператор «Eray Tour» розпочинає роботу на українському ринку
17:02
Відомий туроператор «Eray Tour» розпочинає роботу на українському ринку


У червні 2010 року на українському туристичному ринку розпочинає роботу відомий туроператор «Eray Tour». Цього року українським туристам поки що буде запропоновано два популярні туристичні напрямки – Туреччину та Єгипет, які стануть основою для запуску та промоції бренду «Eray Tour» в Україні. Серед турецьких курортів новий туроператор запропонує не лише можливість відпочинку на улюбленому для українців Анталійському узбережжі, але і якісний відпочинок в Егейському регіоні – зокрема, на курортах Мармарис, Фетхіє та Бодрум. Єгипетський напрямок буде представлений такими відомими туристичними регіонами як Хургада та Шарм-ель-Шейх. 

По обох напрямках у своєму каталозі туроператор презентує найбільш комфортабельні готелі високого рівня сервісу та різноманітних категорій і типів: від невеликих бутик-готелів до величезних «Holiday Village», а також від готелів економ до преміум-класу.  

В Туреччині та Єгипті  «Eray Tour» працює як приймаючий туроператор, тобто має власні офіси та висококваліфікований обслуговуючий персонал. 
Цього року «Eray Tour» планує відправити до Туреччини близько 70 000 туристів з України, наступного 2011 року цей показник має зрости до 120 тисяч. У планах компанії також розвиток операторської діяльності за напрямками – Туреччина, Єгипет, Таїланд, ОАЕ, Домініканська Республіка, Австрія, Куба, Мальдіви, Іспанія, Греція та Хорватія.

Завдання туроператора «Eray Tour» – стати лідируючим туроператором в Україні, Росії, Білорусі та Молдові, а також країнах Східної Європи.  

«Eray Tour» пропонуватиме виключно власний продукт з конкурентоздатною ціною, орієнтуючись на специфічні потреби своїх клієнтів у різних країнах, вивчаючи ринкову ситуацію та нові тенденції на туристичному ринку.

Спираючись на високі стандарти діяльності бренду «Eray Tour», першочерговим бізнес-завданням є виконання усіх зобов‘язань перед нашими партнерами та клієнтами.    

Довідка: компанія «Eray Tour» була заснована у 2000 році у Туреччині. До останнього часу «Eray Tour» працював в Україні лише з агентами.  У червні 2010 року для роботи по туроператорському напрямку в Україні було відкрито офіс компанії, який очолив Оуз Ергюль. Оуз Ергюль займав керівну посаду в компанії «karyatour Ukraine» з початку її заснування у 2003 р. і до 2010 р. 
   




| Теги: Украина, турция, Туризм, туроператор «Eray Tour» | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0