Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Вторник
07.05.2024
09:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2020 » Февраль » 28 » ATMOSFERA FLY - НОВИЙ БІЗНЕС-ЗАЛ В АЕРОПОРТУ "БОРИСПІЛЬ"
00:28
ATMOSFERA FLY - НОВИЙ БІЗНЕС-ЗАЛ В АЕРОПОРТУ "БОРИСПІЛЬ"

27 лютого 2020 року на четвертому поверсі терміналу D Міжнародного аеропорту «Бориспіль» офіційно відкрився новий бізнес-зал Atmosfera Fly у партнерстві з Mastercard.

Atmosfera Fly - це дворівневий затишний бізнес-лаунж із сучасним інтер’єром. На першому рівні розміщена відокремлена ресторанна зона, дитячий майданчик та кімната для переговорів. На другому рівні - лаунж-зона, де можна зручно відпочити та навіть поспати, що є вкрай важливим сервісом для хабового аеропорту «Бориспіль». До послуг пасажирів - усі базові сервіси лаунжу, швидкісний Wi-Fi та душова кімната.

«В останні роки пасажиропотік аеропорту суттєво зростає. Пасажири все більше обирають комфортні умови та цінують сервіс. З відкриттям нового бізнес-зала вибір для пасажирів збільшився. І, звісно, конкуреція вплине на загальне підвищення якості сервісу,” - прокоментував появу нової бізнес-зали Павло Рябікін, генеральний директор Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Пасажири можуть сплатити за послуги бізнес-лаунжу індивідуально або скористатися картками World Elite, World Black Edition, Platinum та Corporate Mastercard. Вартість перебування - 900 грн. за 3 години. Діти до 4-х років у супроводі дорослих можуть перебувати у лаунжі безкоштовно. У разі необхідності є можливість скористатися кімнатою для переговорів - така послуга коштуватиме 1000 грн/год.

“У Atmosfera Fly ми прагнемо відкрити пасажирам нову якість комфорту перед польотом. Співробітники лаунжу  допоможуть та нададуть нашим відвідувачам найвищий рівень сервісу. У ресторані передбачено різноманітні страви, десерти, безалкогольні та алкогольні напої. У нас комфортно і смачно, а із зали відкривається заворожуючий вид на перон й злітно-посадкові смуги. Приходьте до нас і переконайтеся особисто” - закликала Ірина Ващенко, директор бізнес-залу Atmosfera Fly.
 
Також, з 27 лютого на стійці 48 Fast Line в терміналі D, разом з послугою пришвидшеного проходження формальностей, пасажири матимуть змогу сплатити за вхід до бізнес-залу та очікувати на свій рейс в Atmosfera Fly.

Бізнес-зал Atmosfera Fly розташований в терміналі D на четвертому поверсі та має площу 776,0 кв.м. Послуги надає ТОВ «Преміум Авіа Солюшнз» згідно із договором оренди.

| Теги: отдых, Пассажир, бизес зал, полёт, Atmosfera Fly, аэропорт Борисполь | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0