Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Суббота
27.04.2024
18:52
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2019 » Февраль » 1 » TURKISH AIRLINES ЗАПУСКАЄ РЕЙСИ ДО МЕКСИКИ
23:20
TURKISH AIRLINES ЗАПУСКАЄ РЕЙСИ ДО МЕКСИКИ

Авіакомпанія Turkish Airlines, яка виконує рейси до найбільшої кількості країн та міжнародних напрямків у світі, 21 серпня 2019 року запустить перший рейс, який відкриє повітряне сполучення з Мексикою, за маршрутом Стамбул (IST) - Мехіко (MEX) і Стамбул (IST) - Канкун (CUN).

Даний маршрут, якому буде присвоєний єдиний номер TK181, буде виконуватися три рази на тиждень. Пасажири рейсу першими здійснять переліт на новому типу борту авіакомпанії B787-9, разом з якими з'явиться нова пропозиція для бізнес-класу.

Квиток з України в Канкун в обидві сторони можна придбати від 860 доларів США (з урахуванням податків і зборів), з України в Мехіко від 933 доларів США (з урахуванням податків і зборів). Авіакомпанія здійснює більше 70 рейсів на тиждень в Стамбул з шести міст: Київ, Одеса, Харків, Херсон, Львів, Запоріжжя.

Рейс Стамбул - Мехіко буде виконуватися з нової оселі авіакомпанії Turkish Airlines – Стамбульського аеропорту, який після завершення всіх фаз будівництва стане найбільшим аеропортом у світі. Нещодавно відкритий хаб, який зможе приймати до 200 мільйонів пасажирів на останніх стадіях будівництва, відіграватиме важливу роль у майбутньому турецької авіації, оскільки рух міжнародної авіації спрямовано на схід, в центрі якого знаходиться Стамбул. Розумний та інноваційний дизайн аеропорту, який вже отримав безліч нагород, допоможе мандрівникам використовувати можливості найширшої мережі маршрутів та отримати досвід польотів з авіакомпанією Turkish Airlines, який відповідає сучасним стандартам.

Директор з маркетингу авіакомпанії Turkish Airlines Ахмет Олмуштур зазначив: «Ми раді оголосити про відкриття польотів до Мексики авіакомпанією Turkish Airlines. Як флагманський авіаперевізник Туреччини, ми постійно шукаємо шляхи розширення нашої мережі маршрутів для того, щоб наші послуги високої якості ставали доступними на нових напрямках. Мексика була в полі нашого зору вже деякий час, тому відкриття цього напрямку є знаковою подією для нас».

Окрім Мексики, в 2019 році авіакомпанія Turkish Airlines також запустить рейси до ще шести нових напрямків:

Марракеш

Шарджа

Порт-Судан

Балі

Луксор

Рованіемі

Минулого року авіакомпанія відкрила рейси в такі міста, як Фрітаун, Самарканд, Акаба, Краснодар, Мороні, Банжул і Лусака.

 

 

| Теги: рейс, Turkish Airlines, тур, самолёт, открытие, полёт, Мексика, турция, Авиакомпания | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 2
    Гостей: 2
    Пользователей: 0