Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Среда
08.05.2024
21:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2011 » Октябрь » 20 » "Вся Україна" англійською
03:47
"Вся Україна" англійською


Туристичний путівник «Київ» (англійською мовою) є першим серії путівників «Вся Україна», що видано для іноземних туристів та вболівальників, які приїдуть в Україну під час проведення чемпіонату з футболу "Євро-2012". 

Київське видавництво «Богдана» планує випустити у світ ще декілька англомовних туристичних путівників по Україні з аналогічною метою: якнайкраще ознайомити іноземних гостей, які відвідають Україну під час чемпіонату з футболу "Євро-2012" з нашою країною.

Путівник є унікальним історико-туристичним виданням з огляду на застосування сучасних методів подачі матеріалу та якісне висвітлення туристичних об'єктів в історичній і географічній ретроспективі. Видання містить 15 картосхем та близько 1000 фотоілюстрацій, що дозволить футбольним уболівальникам та туристам швидко знайти потрібний об'єкт.

Вперше в історії видання українських путівників, усі туристичні об'єкти позначено координатами ОР8, що дозволяє швидко і точно їх розшукувати.
У серії "Вся Україна" видавництва "Богдана" вже вийшли туристичні путівники: "Київ" (українська мова), "Куіу" (англійська мова), "Чернігівська область", "Хмельницька область".

Путівники серії «Вся Україна» видавництва «Богдана» містять новинки: вперше в історії видання путівників, у книжці вміщено порівняльну історичну таблицю, яка дає змогу читачеві зорієнтуватися у часі, в історичних періодах і подіях, відображено внесок різних національностей в розвиток територій.

На думку фахівців київський путівник є найвдалішим з огляду на його зміст і оформлення. Авторами його є провідні науковці музею історії міста Києва.

Путівники серії «Вся Україна» мають й інші очевидні переваги перед подібними виданнями, зокрема:
мають суперсучасний формат і дизайн, які відповідають європейським стандартам для туристичних видань;
містять оригінальні авторські тексти, оскільки авторами книжок є провідні історики і краєзнавці;
містять перевірені історичні довідки і невідомі легенди, що робить подорож пізнавальною; книги містять детальні поради, які допоможуть здійснити подорожі з легкістю і комфортом; подаються картосхеми маршрутів;
у путівниках розміщені розділи про цікаві об'єкти на околицях популярних туристичних маршрутів.

Партнер проекту — компанія Fresh Tel - перший оператор високошвидкісного безпровідного 4G інтернету в Україні, а також перший міжнародний оператор Mobile WiMAX в Україні.


| Теги: Евро-2012, «Вся Україна», Туристичний путівник «Київ», Путеводитель, издательство Богдана | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0