Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Пятница
26.04.2024
23:52
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2010 » Январь » 22


У регіоні Закопаного працюють усі снігові гарматки і схили. Дуже добрі умови на Поляні Шимошковій (Polanа Szymoszkowа), під Носалем (Nosal), на верхній поляні Губалувки та Гаренді (Gubałówka, Harendа). Дуже добре підготовлені також схили в гміні Буковина Татранська (Bukowina Tatrzańska), між іншого осередках на Котельниці (Kotelnicа Białczańskа), Бані (Baniа), Канювці (Kaniówka), на вершинах Русінських (wierchy Rusiński,  Olczański), на Чорній Горі та Юргові (Czarnа Górа, Jurgow).

Тішать лижників траси в Вітові, Мурзасіхлє, Глічарові Гурним, Клюшковцах, Поляні Сосни в Нєджіци, Спитковіце, Малим Ціхим, Сухем, Зембє і Поронінє (Witowie, Murzasichlu, Gliczarowie Górnym, Kluszkowcach, Polanie Sosny w Niedzicy, Spytkowicach, Małem Cichem, Suchem, Zębie i Poroninie). На лижі запрошують також новаторські станції Длуга Поляна та Задзял (Długa Polana, Zadział). У Щавниці (Szczawnicа) діють траси на Палєніц ... Читать дальше »
Дата: 22.01.2010



Хочемо порекомендувати хостел «Заппіо» (Dom Zachariasza Zappio), нещодавно відкритий у самому центрі Гданська. Хостел пропонує цілорічний відпочинок у 16 гостинних номерах – 1, 2, 3, 4 та багато особових. Кімнати мають доступ до інтернету WiFi; спільні кухонні приміщення з повним кухонним оснащенням; кімнату відпочинку з телебачення та все, потрібне у подорожі.

Хостел також надає туристичну інформацію, організовує туристичні поїздки з провідником до Гданська, Гдині, Сопоту чи Мальборка.

Вартість нічлігу становить всього 50 польських злотих від особи.

Бронювання місць та додаткова інформація про хостел за адресою:

Hostel Zappio, ul. Świętojańska 49, 80-840 Gdańsk, тел.               +48 58 322-01-74         +48 58 322-01-74, zappio@zappio.pl, www.zappio.pl

Дата: 22.01.2010



Про те, що Варшава є містом Фридеріка Шопена, знають, на жаль, небагато іноземців, та й не всі варшав’яни й поляки. У зв’язку із святкуваннями 200-літньої річниці з Дня народження композитора, столицю Польщі планують відвідати багато людей, які прагнуть пізнати місто молодого композитора. На них розрахована спеціальна прогулянкова траса по Варшаві з «Шопенівськими лавочками».

 Прогулянкова траса охоплює 15 місць (переважно на Краківському Передмісті та у Палаці Грінських-Острозьких і при пам’ятнику Шопена в Лазєнках). На кожній із лавочок є схематична карта з прогулянковою трасою та короткий опис даного місця польською та англійською мовами. Звісно, тут можна посидіти, помилуватись довкіллям, а натиснувши відповідну кнопку - й послухати 30 секундний фрагмент найбільш улюблених творів Фридеріка Шопена. Лавочки також оснащено мало знаними, але дуже популярними  на Заході, фотокодами та QR-кодами (малі ... Читать дальше »
Дата: 22.01.2010



З нагоди 200-літньої річниці з Дня народження Фридеріка Шопена, 2010 рік проголошений польським парламентом Світовим Роком Шопена. З окремою пропозицією стосовно святкування Року Шопена вийшли польські туристичні фірми.

З нагоди 200-літньої річниці з Дня народження Фридеріка Шопена, 2010 рік проголошений польським парламентом Світовим Роком Шопена.

Рік Шопена буде сповнений виняткових артистичних подій, поміж іншого - концертів та конференцій як у самі Польщі, так і у цілому світі.

З окремою пропозицією стосовно святкування Року Шопена вийшли польські туристичні фірми, які пропонують відвідати місця, де проживав великий композитор, місця його інспірацій. Пропонують також взяти участь у шопенівських концертах.

Ось деякі пропозиції від польських турфірм:

Фірма «ЯН-ПОЛЬ» пропонує тур під назвою «Гармонія музики та краєвидів – Фридерік Шопен». Тур дозволить усім бажаючим відкрити місця ... Читать дальше »
Дата: 22.01.2010



Отель «Grand Sal****» в Величке приглашает пары провести день Святого Валентина в необычной атмосфере.


«Старинные Соляные копи в Величке это единственный горный объект в мире, действующий непрерывно от средневековья до настоящего времени. Их подлинные выработки (штреки, бремсберги, эксплуатационные камеры, озера, шахты, шурфы), общей длиной около 300 км, расположенные на девяти ярусах, достигающих глубины 327 м, иллюстрируют все этапы развития горной техники в отдельные исторические эпохи.» 

Как раз здесь, на территории парка св. Кинги находится Отель «Grand Sal»****. Он расположен почти рядом с шахтой Даниловича, по которой туристы спускаются в старинные коридоры копей. Здание бывшей Соляной купальни с перелома XIX и XX века мы превратили в роскошный отель, интерьеры которого ... Читать дальше »
Дата: 22.01.2010

Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0