Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Суббота
04.05.2024
14:58
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 668 669 670 671 672 ... 685 686 »


Традиція цього ярмарку ведеться з XIII ст. З XIV ст. ярмарок здебільшого проходить на передодні дня Святого Міхала, звідси й назва. У цьому році ярмарок пройде 17-19 вересня 2010 р.
Жагань вже у ті часи був багатим містом, яке відігравало важливе значення для Сілезії. Через століття ярмарок знову відновили. Він триває три дні. На ньому із задоволенням гуляють як місцеві жителі, так і гості міста. Багатий вибір товарів забезпечують торгівці з різних регіонів країни. Крім цього можна брати участь у різноманітних культурних заходах, концертах численних музичних колективів, турнірах товариського танцю, лекціях на тему історії міста чи оглянути численні виставки. На вулиці Словацького традиційно розкладається блошиний ринок а на Передмісті Княжого Палацу - ярмарок рукоділля.
Дата: 01.09.2010



Польський туроператор "Quo Vadis" 6 серпня ц.р. ... Читать дальше »
Дата: 01.09.2010



Від гіпермаркетів до ринків, від ексклюзивних бутіків до купецьких домів з традиціями. У Польщі можна робити покупки скрізь, де тільки заманеться. У будь-який спосіб - швидко чи з розмахом, серед ночі, або просто з нагоди недільної прогулянки.
Головні вулиці великих міст, пішохідні зони та площі всіяні антикварними магазинами, супермаркетами-"галереями", бутіками-люкс, майстернями проектувальників моди, книжковими магазинами клубного типу, де поміж полиць розставлені кавові столики, а також кондитерськими і традиційними пекарнями (варшавська Blikle, краківська Wentzl , познанська Elite).
Варшавська "Аркадія", "Галерея Домініканська"  поблизу вроцлавського Старого міста, а також "Краківська Галерея" поряд із залізничним вокзалом та "Сіл ... Читать дальше »
Дата: 01.09.2010



ГП «АНТОНОВ» получил статус «Изготовитель лучших отечественных товаров 2010 года» в номинации «Самолето- и ракетостроение» и  высшую награду общенационального конкурса «Кращий вітчизняний товар 2010 року». Этот конкурс проходил в рамках общегосударственной выставочной акции «Барвиста Україна», которая  проводится ежегодно в соответствии с Указом Президента Украины.
Конкурсная комиссия особо отметила:
-  успешный опыт первого года эксплуатации Ан-148 и его востребованность как на отечественном, так и на зарубежных рынках; 
- активную реализацию контракта по модернизации флота Ан-32 ВВС Индии, который стал одним из крупнейших в истории авиации независимой Украины; 
Дата: 01.09.2010



Компания TEZ TOUR, ведущий туристический оператор в Восточной Европе, застраховала гражданскую ответственность перед своими туристами на сумму 50 млн. грн., подписав договор с ЗАО «Европейское туристическое страхование».
«Туристические компании всего мира предоставляют своим туристам страховые гарантии. Банкротство компании «Кария Тур» летом нынешнего года показала, насколько незащищен сегодня украинский турист, тогда пострадало более 5000 туристов. Мы давно инициируем изменения в законодательстве. Сегодня в соответствии с Законом «О туризме» минимальный размер финансовых гарантий туроператоров, которые отправляют туристов за рубеж, составляет 20 тысяч евро, а минимальный размер финансового обеспечения турагента, который продает турпродукт, - две тысячи евро, -говорит Иосиф Андрик, директор компании TEZ TOUR UKRAINE - В Евр ... Читать дальше »
Дата: 26.08.2010



Ласковые волны омывают ноги. Лазурная бескрайняя гладь раскинулась перед глазами. Позади ослепительно белый песок и редкие кустики пустынной растительности. Рядом на берегу два верблюда, кажется их называют дромадерами, флегматично наблюдают за непрошенными пришельцами. И жара. Эта обжигающая жара аравийского полуострова...
…А это что странно знакомая физиономия?
Специфический выхлоп, несущийся от владельца, сразу же ставит все на свои места. Реальность, как всегда сурова. Я по-прежнему на Украине. А место, где нахожусь – поселок Кирилловка Запорожской области, Федотова коса. Прибыл в эти края день назад и все пытаюсь понять – а зачем, собственно говоря, сюда ехать?
Дата: 24.08.2010



Едита Гурняк, Йоанна Лішовська, Анна Дерешовська, Патриція Марковська, Ева Фарна, Юстина Стечковська, Маріна (Marina), Домініка Гавенда, Blue Cafe, Мацей Маленчук, Пьйотр Купіха та Feel, Януш Радек, Кшиштоф Пясецький та багато інших виконавців виступлять у трансльованому он-лайн на польському телебаченні концерті на Кадзельні у місті Кельце (Свєнтокшиське воєводство).
Це буде найбільша медійно-мистецька подія Польщі в цьому році. Дійство пройде 4 вересня у новому амфітеатрі. Воно супроводжуватимеся монументальними декораціями сцени та світловими ефектами.
Захід названо "Шабашем чарівниць" (чарівниця, відьма на мітлі - туристичне лого Свєнтокшиського воєводства) та задумано як зліт "чаруючих чарівниць", тобто польських вокалісток, які замість прилетіт ... Читать дальше »
Дата: 20.08.2010




Невеличке містечко Кутно, що розташоване у центрі Польщі (Лодзьке воєводство) запрошує на Свято троянд - Виставку троянд та флористичних аранжувань. Захід пройде 9-12 вересня. Квітковий ярмарок поєднаний із гастрономічним фестином пройде у центрі міста на Площі Маршалка Пілсудського, по вулицях Королівській, Земенхофа та на Площі Свободи. Окрім цього для всіх гостей заходу заграють гурти: Kult, Budka Suflera, Carrantuohill та Buldog. 

Більше про Свято троянд у Кутні на: www.rotwl.pl та www.swietorozy.pl

Дата: 20.08.2010


Справжній звук. Альтернативна та менш альтернативна музика з великої літери "М". Великі зірки, різні стилі, найвищий світовий рівень. Без фонограми. Концерт Orange Warsaw Festival - для всіх тих, хто цінує музику, для кого музика є найважливіша у світі.

Запрошуємо на вихідні 28-29 серпня, Варшава, на території Іподрому на Служевцу.

Виступають: рок гурт "Hole" на чолі із Courtney Love; гурт "White Lies" з Великобританії; польські гурти "Kim Nowak" та "Kumka Olik"; Агнешка Хилінська (Agnieszka Chylinska); Mika з Лівану, Aura Dione із Данії; і на кінець концерту - Nelly Furtado, славна канадська поп-співачка.

Ціни від 59 польських злотих. Більше про Фестиваль, його програму та ціни можна дізнатися на сторінці:http://orangewarsawfestival.tvn.pl

Дата: 20.08.2010


Если вам в один прекрасный день надоест созерцать унылые серые пейзажи каменных джунглей городов. Смело бросайте все и вливайтесь в неудержимое племя автотуристов. Хватайтесь за баранку своего лимузина и немедленно отправляйтесь в путь. Куда, — совершенно безразлично. Например, на запад, — попить водички.

Утром дорога снова зовет в путь. Однако буквально через пять минут выводит на улицы села Долгое. В центре два новых храма оригинальной архитектуры. Уже на окраине стадо коров, пощипывающих травку на большом поле, вызывает легкий приступ веселья. Почему? Просто пасутся они на фоне горы Свинка. Откуда пришло такое название – неизвестно.

Дата: 14.08.2010

Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0