Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Пятница
26.04.2024
11:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2014 » Ноябрь » 19 » «Київ — місто, де все починається»
23:52
«Київ — місто, де все починається»


Фотовиставка «Київ — місто, де все починається» відкрилася 18 листопада у музеї історії Києва. На виставці представлені 25 кращих фоторобіт, які представляють обличчя сучасного Києва, а також роботи, що ілюструють події у Києві у листопаді-лютому 2013-2014рр.

Фотовиствка «Київ - місто, де все починається» - це результат спільного проекту Асоціації журналістів «Туристичний прес-клуб України» та Управління туризму Київської міської  державної адміністрації у рамках Громадської ініціативи «Нове обличчя Києва». На виставці представлено 25 фоторобіт 7 фотохудожників. Це як фотографи професіонали, які добре знані в Україні — Олег Жарій, Олена Шовкопляс, Олег Петрасюк, так і художники-аматори, які у різний час стали переможцями різноманітніх фотоконкурсів на туристичну тематику.
Назва фотовиставки досить символічна і якнайкраще відображає наше сьогодення: з одного боку Київ — це місто, де починалися всі українські події 2004, 2013-2014 рр., в яких брали участь тисячі киян та мешканців з інших регіонів. З іншого боку, Київ — це столиця України, місто, що має тисячолітню історію, мальовничі краєвиди та архітектурні шедеври. Саме тому столиця України — це місто, яке щороку відвідують сотні тисяч туристів як з України, так і з інших країн світу.
Представлені фотороботи показують красу і привабливість Києва, як одного з найкрасивіших міст Європи. Але у концепції виставки ми не змогли оминути і події, з яких увесь світ дізнався, що Українці є такими ж європейцями і прагнуть жити у Європі і за європейськими цінностями. Саме тому частина фоторобіт виставки ілюструє цьогорічні події на Майдані Незалежності та біля нього.
Назва виставки — «Київ - місто, де все починається» -  це новий слоган туристичного Києва, який відтепер буде рекламуватися на усій рекламно-інформаційній продукції та мережі інтернет. У планах організаторів фотовиставки показати її у інших містах України, а також закордоном, звідки поки що не дуже охоче приїздять до Києва у якості туристів. 
Цією фотовиставкою ми хочемо почати «прорубувати» нові вікна з України до Європи , аби громадяни країн Європи побачили справжнє обличчя сучасного Києва і захотіли відвідати столицю України.
Партнером фотовиставки стало Національне інформаційне агентство «Укрінформ» 

| Теги: тур, фотовыставка, киев, Туризм, фотография, Турист, музей истории Киева, экскурсия, выставка | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0