Станислав Власенко
Главная | | Регистрация | Вход
Понедельник
20.05.2024
13:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 680 681 682 683 684 685 686 »


Протягом 2010 року Південно-Західна залізниця планує відремонтувати 19 вокзалів. Відтак різних видів ремонту зазнають вокзали станцій Київ-Пасажирський, Жмеринка, Хмельницький, Козятин, Вінниця, Ворожба, Конотоп, Мотовилівка, Кам’янець-Подільський, Гайсин, Рахни, Михайленки, Погребище, Полонне, Разіне, Зернове, Лугіни, Малин та Радулине.
Крім того, у 2010 році Південно-Західна залізниця перенесе ремонтну базу вагонного депо станції Київ-Пасажирський у вагонне депо станції Бахмач, а саме: проведе будівництво 2-ї черги дрібострумінного та фарбувально-сушильного комплексів (цех підготовки вагонів) у Бахмачі.

Дата: 20.02.2010



Незаперечною перевагою Цехоцінка є його натуральні лікувальні багатства. Великі поклади термальних соляних розчинів, сполук вапняку, магнію, заліза, йоду, брому, та інших мікроелементів, корисний клімат, споруди для добування соляних розчинів, місця для пиття мінеральних вод прославили місто в Польщі та у світі. Цехоцінек знаний не тільки оздоровницями, а також як місцевість з унікальними у всій Європі історичними комплексами, такими як Варильня солі, Президентський дворик, Польова православна церква XIX сторіччя.
Лікування в Цехоцінку зосереджується здебільшого на хворобах кровоносної, дихальної систем, ортопедичних, ревматичних проблемах, недугах нервової системи та жіночих хворобах. У Цехацінку 16 санаторіїв і спеціалізованих лікарень та 6 оздоровчих осередків.
Дата: 18.02.2010



Натуральна медицина служить людині століттями, а в XXI столітті переживає власний ренесанс. Старі, перевірені рецепти на основі меду та лікувальних трав - це підвалини терапії, яка застосовується в Осередку апітерапії в Палаці у Вітославю.
Поєднання меду, бджолиного пилку чи прополісу з рослинними настоянками дає можливість створювати незамінні ліки на хвороби кровоносної, нервової, м'язової та дихальної системи. Насамперед їх рекомендують хворим на простуду та грип. Процедури підходять кожному, незалежно від віку.
Перебування в Вітославю доповнить оригінальне меню, в якому є й суп із кропиви, смаковитий кролик в меду, а на десерт - кава, солоджена медом. Осередок варто відвідати і через його мальовниче місцерозташування. XIX-вічний палац розкинувся над озером, на території розлогого парку з багатьма стежинами здоров'я.
Дата: 18.02.2010



Найпопулярніша піша вулиця Польщі незабаром матиме нове обличчя. На Закопянських Крупувках з'являться нові будівлі, які будуть локалізуватися по цілій довжині вулиці.
Таке рішення ухвалила Комісія містобудування та архітектури міста Закопане. Нововведення, поміж іншого, стосуватимуться перебудови готелю «Громада», «Морського Ока», будівництва торгівельної галереї чи готелю на площі перед готелем «Літвор». Крупувки щільно забудують та впорядкують, висоту будівель вирівняють. Всі заплановані інвестиції будуть проведені за рахунок інвесторів-підприємців, які дуже зацікавлені відкриттям бізнесу на Крупувках, де прогулюється фактично кожен, хто відвідує Закопане.
Дата: 18.02.2010



Поміж 21 лютим та 1 березнем (ймовірний період народження Фредеріка Шопена) у Познані пройде Фестиваль, який буде значною подією у святкуванні Року Шопена. Мешканцям міста та його гостям пропонується 9 надзвичайних вечорів, 9 поглядів на творця і його творіння, 9 неповторних мистецьких заходів. У цьому: класика, джаз, поп, театр та... кабаре.
Шопен, якого ще не було! Тільки у Познанській філармонії!

Як відомо, 2010 рік оголошено Міжнародним роком Шопена. У Польщі з нагоди в 200-річчя з дня народження знаменитого земляка протягом року проходитимуть різноманітні мистецькі акції, пов'язані з іменем Шопена.
Дата: 18.02.2010



У 2010 році Південно-Західна залізниця планує відремонтувати 844 пасажирські вагони. Капітально-відновлювального ремонту зазнають 57 вагонів: 17 вагонів габариту РІЦ (вагони Євро-габариту) та 40 вагонів купейного типу, що дозволить залізниці подовжити термін експлуатації вагонів на 16 років. Залізничники проведуть поглиблений капітальний ремонт 16 вагонів купейного типу із заміною елементів інтер’єру, капітальний ремонт першого об’єму – 98 вагонів, деповський ремонт – 673 вагонів.
Більшість вагонів буде відремонтовано у вагонному депо станції Бахмач Південно-Західної залізниці, яке одне з перших на залізницях України освоїло поглиблений ремонт пасажирських вагонів із заміною елементів інтер’єру.
Також у 2010 році для економії коштів на Південно-Західній залізниці впроваджується технологія збільшення міжремонтних пробігів пасажирських вагонів з 300 тис. км до 450 тис. км за рахунок використання композитних ма ... Читать дальше »
Дата: 17.02.2010



ГП «Антонов» принимает участие в выставке DEFEXPO’2010.
Одной из главных программ, представляемых «Антонов», станет дальнейшее развитие семейства многоцелевых самолетов Ан-74. Воплощая в себе лучшие характеристики предыдущих самолетов, новые  варианты смогут работать с малоподготовленных ВПП, включая грунтовые, галечные, заснеженные и ледовые. Простота в обслуживании, наличие ВСУ и бортового погрузочного оборудования обеспечивают их долгосрочную работу вдали от мест базирования. При этом, новые Ан-74 отличаются от своих предшественников рядом значительных усовершенствований.  На них реализована концепция радикальной модернизации Ан-74, разработанная   специалистами «Антонов» в содружестве с партнерами, в том числе с немецкой «Aerodata» и шведской SAAB. Она  включает в себя установку «стеклянной» кабины, новейших средств пилотирования, навигации и связи.
Новый транспортный вариант Ан-74 может д ... Читать дальше »
Дата: 17.02.2010


Когда говорят огурец – подразумевают нежинский. И неудивительно. Ведь еще государыня Екатерина II, отведав местных соленых огурчиков, приказала поставлять исключительно их к царскому столу. И так было до 1917 года.

Кстати, императрица впервые откушала хрустящих огурчиков во время своего путешествия в Таврию и Крым. Что ж, есть прекрасная возможность повторить хотя бы часть ее пути.

Из Киева на восток идет довольно неплохая дорога, имеющая европейский статус – Е 101. Но в ненастье все-таки надежнее железнодорожный транспорт. В последние годы настоящим спасением для любопытствующих бродяг являются скоростные электрички. Быстро, удобно и относительно комфортно. Чего еще надо?

Рейс № 806 Киев – Шостка как нельзя лучше подходит д ... Читать дальше »
Дата: 14.02.2010



Самый большой в мире транспортный самолет Ан-225 «Мрия» авиакомпании «Авиалинии Антонова» выполнил перевозку крупногабаритной строительной техники (бульдозеры, грузовики, тягачи, погрузчики) для ликвидации последствий землетрясения на Гаити. Груз весом 108 тонн доставлен из Токио (Япония) в Санто-Доминго (Доминиканская Республика) по заказу правительства Японии, а потом наземным путем - в столицу Гаити Порт-о-Пренс. Выбор был сделан в пользу «Мрии», учитывая необходимость обеспечения срочности доставки. Ведь только ее объемная кабина смогла вместить настолько габаритный груз. Ан-124-100 «Руслан» мог бы перевезти эту технику только за два рейса.
Этот рейс «Мрии» стал первым в большой программе по доставке крупногабаритной строительной техники на Гаити по заказу правительства Японии.
Дата: 12.02.2010



Південно-Західна залізниця відкрила у приміщенні Центрального залізничного вокзалу станції Київ-Пасажирський кімнату прийому «експрес-передач» та багажу. Відтак з 11 лютого 2010 року громадяни можуть оформити для перевезення багаж безпосередньо на вокзалі.
Кімната прийому «експрес-передач» та багажу знаходиться у вестибюлі Центрального вокзалу, з правого боку при виході на першу платформу. Працівники вокзалу будуть приймати речі пасажирів для перевезення залізницею цілодобово за наявності проїзного документа. Вага багажу не повинна перевищувати 50 кг, а довжина – 3 м. Речі вагою понад 50 кг приймаються у багажному відділенні на станції Київ-Товарний. Раніше тут оформляли багаж будь-якої ваги.

Довідка. Детальну інформацію про прийом та оформлення багажу пасажири можуть отримати за телефонами: 0 (44) 481-12-84, 465-20-53, 465-20-54.

Дата: 10.02.2010

Форма входа
RSS

Подписка на новости от Станислава Власенко по Email

Поиск
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0